Duke650 Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 "Prej teď žijou s manželkou odděleně, je to pravda, Kranz?" "Ale no je." "A co se stalo?" "To vám povím. Ten den jsem měl narozeniny. Ráno vstanu, manželka mně nepopřála, ani snídani neudělala, děti ani nepozdravily. Přijdu do práce a kolegové si ani nevzpomněli. Jen moje mladá krásná sekretářka už ve dveřích kanceláře vece: "Vše nejlepší, šéfe! Mohu vás pozvat na narozeninovou večeři?" No co by Perkeles dělali voni? Tak jsme si dali v restauraci skvělou rybu a víno, hodinu si povídali a ona se ptá: "Nebude vám vadit pozvání ke mně na skleničku?" No tak jsem šel. Usadila mě na velký divan a říká: "Připravte se, šéfe, já si jen na chvíli odskočím do koupelny." No tak čekám a najednou se rozrazí dveře a s výkřikem: "Vše nejlepšííí!!!" vběhnou do pokoje, děti, manželka, kolegové z práce i tchyně. A já tam sedím vykulenej na divanu. Nahej." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Příští rok jedu na dovolenou s polskou cestovkou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borp18 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Věřili by jste mě, kdybych Vám loni na silvestra řek, že se letos budeme mít líp než Kellner? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Jo, ten uz snazi rizky nekde v pekle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Tak přátelé, ve nej do roku 2022, a pozor na ruce - bez nich můžete nosit leda tak kapsáče! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Vždy stejný bordel na Nový rok: Všude vybuchlé ohňostroje, vyhořelé popelnice, všude, kam se podíváte, prázdné lahve a rozbité sklo. Každých pár metrů skvrny od zvratků, každý kout zapáchá močí a sem tam klopýtají opilci kteří nemohou najít cestu domů. A co je nejhorší, venku to vypadá stejně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 V 30. 12. 2021 v 19:58, Duke650 napsal: Mě dostalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 před 37 minutami, Thomas napsal: Vždy stejný bordel na Nový rok: Všude vybuchlé ohňostroje, vyhořelé popelnice, všude, kam se podíváte, prázdné lahve a rozbité sklo. Každých pár metrů skvrny od zvratků, každý kout zapáchá močí a sem tam klopýtají opilci kteří nemohou najít cestu domů. A co je nejhorší, venku to vypadá stejně.. To mě potěšilo, když jsem po ránu potkal cestou domů z práce týpka, co sice nedokázal dát souvislou větu dohromady, ale na zastávku zaútočit zvládl, žel bohu, pak usnul na lavičce, a vzhledem k lokalitě, myslím, že jeho hrdinství, bylo po zásluze potrestáno někým, jemu podobným, jen méně ospalým Každopádně pointa zrubat se jak dobytek, a pak si dokazovat jaký jsem světa pán, mi prostě uniká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Nejenže ve Zlíně neumí hrát hokej, ale už mezi sebou ani nemají nikoho, kdo by uměl sesumírovat kratičkou noticku na Facebook (Rytíři Chomutov a Rocknet Liberec ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 https://tydenikpolicie.cz/udajna-lekarka-ze-syrie-zadala-po-muzi-z-prahy-pomoc-s-uschovanim-velke-sumy-penez-muz-prisel-o-pet-a-pul-milionu-korun/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=678901&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=52mx2DDpKsS-202201050653&dop_id=14755199 Co k tomu říct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 No otazka je ci je vazne tak blby, alebo naopak tak chytry. Dolezity je podla mna hlavne celkovy pomer vlastnych penazi k tej pozicke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 3 hodinami, exBURN napsal: https://tydenikpolicie.cz/udajna-lekarka-ze-syrie-zadala-po-muzi-z-prahy-pomoc-s-uschovanim-velke-sumy-penez-muz-prisel-o-pet-a-pul-milionu-korun/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=678901&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=52mx2DDpKsS-202201050653&dop_id=14755199 Co k tomu říct? A to ho ještě banka varovala, že jde o podvodnou platbu, tak se dostavil osobně a ukecal je, no ty vogo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se