Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 hodinami, Radek124 napsal:

Geniální. Škoda že místo koberce není vidět jestli má i "pupeční ledvinku" a nebo aspoň "kabelešku" :speak_cool:

Tam mi napadlo proč ponožky a sandály jsou takříkajíc guilty pleasure. Když by si to vzal jeden den  princ of Wales, tak kdo by to neměl , byl by módní policií sežrán zaživa 😝

• Odpovědi 13,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

@ConradSpíš chválím opravdu originální "happy socks". Samotné fusky v sandálech beru jako retro, odkaz na dobu kdy k nim byla ta ledvinka (dnes buznakabeleška přes rameno) nepostradatelná :speak_cool:

PS: Z praktického hlediska mi to přijde furt lepší než pre-hipsterské uzavřené bíle lakované gumo-koženkové Nike Air na zpocených bosých kopytech, opěvované znalci diskotékového retra ve vedlejším vlákně :whistle:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno
před 4 hodinami, Radek124 napsal:

@ConradSpíš chválím opravdu originální "happy socks". Samotné fusky v sandálech beru jako retro, odkaz na dobu kdy k nim byla ta ledvinka (dnes buznakabeleška přes rameno) nepostradatelná :speak_cool:

PS: Z praktického hlediska mi to přijde furt lepší než pre-hipsterské uzavřené bíle lakované gumo-koženkové Nike Air na zpocených bosých kopytech, opěvované znalci diskotékového retra ve vedlejším vlákně :whistle:

Máš recht, není nad decentnost 🤣

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...