vojt Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince Super, takže ňákej asi Rusák se vys.al do Lipna a máme tady novou tasemnici! „Nejpravděpodobnější je, že parazita do přehrady zavlekl turista z endemické oblasti, například z Ruska, který spolu se stolicí uvolnil vajíčka tasemnice do vody nebo jejího okolí,“ konstatoval parazitolog Roman Kuchta z Biologického centra AV ČR. https://www.novinky.cz/clanek/veda-skoly-vedci-potvrdili-prvni-vyskyt-difylobotriozy-v-cr-muz-snedl-syrove-jikry-stiky-z-lipna-40499726#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince kde sem to jenom viděl? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince Furt to nemá na @Honza.manta kterej byl schopnej dát 1 vtip 3x na 2 stránky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince (upraveno) už to tu je? Sorry, mažu tak nemažu už je pozdě Upraveno 4. prosince uživatelem vanderB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince Odlov divočáků na Jablonecku. VID-20241205-WA0000.mp4 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince před 51 minutami, vojt napsal: Odlov divočáků na Jablonecku. VID-20241205-WA0000.mp4 Pokud je Země skutečně kulatá, pak lovec pronásleduje divočáka z té delší strany. 5 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince Už už jsem se chtěl zeptat, kdo je "osoba", načež jsem to zjistil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince Dnešní inzerce na bazaru: Prodám starý budík Mebus. Funkční akorát nejde ( netuším proč) cena 149.- plus poštovné 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince před 19 minutami, Bert napsal: Dnešní inzerce na bazaru: Prodám starý budík Mebus. Funkční akorát nejde ( netuším proč) cena 149.- plus poštovné 2 x denně ukazuje správný čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince před 21 minutami, Bert napsal: Dnešní inzerce na bazaru: Prodám starý budík Mebus. Funkční akorát nejde ( netuším proč) cena 149.- plus poštovné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Znamej mi vcera poslal vtip. Jen mam pocit, ze uz jsem ho nekde slysel nebo dokonce videl . Hugo Adler potká kamaráda Mošeho Bluma. - "Co ti mám, Moše, vyprávět? Koupil jsem slona. To je prostě neuvěřitelný zvíře. Trávník u domu je spasenej jak na Wimbledonu, stromy na podzim bez listí, auto chobotem umeje, s dětmi si hraje, manželka nadšená, protože pomůže s nákupem, a je s ním velká zábava, protože je to inteligentní tvor... "- -"A co stál"- - "Čtyřicet tisíc dolarů, to víš, je to velký a vzácný zvíře."- - "To je teda hodně," přemýšlí Moše, "hele, přecejen, neprodal bys mi ho?" - A Hugo po přemlouvání přecejen prodal. Potkají se za týden. - "Ty, Hugo!!! Cos mi to proved'! Ten slon mi rozšlapal celou zahradu, všude půlmetrákový hovna, promáčkl mi nové Volvo, prorazil plot, odřel fasádu na domě i na bungalovu s grillem! A celý noci troubí!" - - "Ty, Moše, jestli ti můžu poradit, takhle vošklivě o něm nemluv....nebo ho neprodáš!" - 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince před 17 hodinami, Bert napsal: Dnešní inzerce na bazaru: Prodám starý budík Mebus. Funkční akorát nejde ( netuším proč) cena 149.- plus poštovné Jo, to mi pripomnelo jiny inzerat s textem: Dvouvrstvý windstopper a primaloft jsou zárukou kvality. Prodávám bez záruky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Jeste ze mame ty experty, kterych se muzeme zeptat! https://www.instagram.com/bucherer_cpo/reel/C-W71zaqWVs/?utm_source=email_bucherer&utm_medium=email_link_click&utm_campaign=1888_1888ccmonlmultiall24_Mixed_Mixed_na_na_na_Traffic&utm_content=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fbucherer_cpo%2Freel%2FC-W71zaqWVs%2F&utm_SFMCid=85903685 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince před 18 minutami, Potkan napsal: Jeste ze mame ty experty, kterych se muzeme zeptat! https://www.instagram.com/bucherer_cpo/reel/C-W71zaqWVs/?utm_source=email_bucherer&utm_medium=email_link_click&utm_campaign=1888_1888ccmonlmultiall24_Mixed_Mixed_na_na_na_Traffic&utm_content=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fbucherer_cpo%2Freel%2FC-W71zaqWVs%2F&utm_SFMCid=85903685 to mi pripomnelo jak jsem jednou asi 20 let zpatky reklamoval v obi hever (takovy ten na 4 koleckach) a prodavac mi rekl, ze to neni na to aby se s tim casto zvedalo auto ( mel jsem osobak a prehodil 4zimaky ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se