Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Super, takže ňákej asi Rusák se vys.al do Lipna a máme tady novou tasemnici!

„Nejpravděpodobnější je, že parazita do přehrady zavlekl turista z endemické oblasti, například z Ruska, který spolu se stolicí uvolnil vajíčka tasemnice do vody nebo jejího okolí,“ konstatoval parazitolog Roman Kuchta z Biologického centra AV ČR.

https://www.novinky.cz/clanek/veda-skoly-vedci-potvrdili-prvni-vyskyt-difylobotriozy-v-cr-muz-snedl-syrove-jikry-stiky-z-lipna-40499726#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

• Confused 1
  • Sad 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 11,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Znamej mi vcera poslal vtip. Jen mam pocit, ze uz jsem ho nekde slysel nebo dokonce videl 😉.

Hugo Adler potká kamaráda Mošeho Bluma. - "Co ti mám, Moše, vyprávět? Koupil jsem slona. To je prostě neuvěřitelný zvíře. Trávník u domu je spasenej jak na Wimbledonu, stromy na podzim bez listí, auto chobotem umeje, s dětmi si hraje, manželka nadšená, protože pomůže s nákupem, a je s ním velká zábava, protože je to inteligentní tvor... "-  -"A co stál"-   - "Čtyřicet tisíc dolarů, to víš, je to velký a vzácný zvíře."-  - "To je teda hodně," přemýšlí Moše, "hele, přecejen, neprodal bys mi ho?" -  A Hugo po přemlouvání přecejen prodal. Potkají se za týden. - "Ty, Hugo!!! Cos mi to proved'! Ten slon mi rozšlapal celou zahradu, všude půlmetrákový hovna, promáčkl mi nové Volvo, prorazil plot, odřel fasádu na domě i na bungalovu s grillem! A celý noci troubí!" -  - "Ty, Moše, jestli ti můžu poradit, takhle vošklivě o něm nemluv....nebo ho neprodáš!" -   😜✡️

• Like 1
  • Haha 4
Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, Bert napsal:

Dnešní inzerce na bazaru:

Prodám starý budík Mebus. Funkční akorát nejde ( netuším proč) cena 149.- plus poštovné

Jo, to mi pripomnelo jiny inzerat s textem: 

Dvouvrstvý windstopper a primaloft jsou zárukou kvality. Prodávám bez záruky.

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Potkan napsal:

to mi pripomnelo jak jsem jednou asi 20 let zpatky reklamoval v obi hever (takovy ten na 4 koleckach) a prodavac mi rekl, ze to neni na to aby se s tim casto zvedalo auto ( mel jsem osobak a prehodil 4zimaky 🤣). 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...