Jump to content

Recommended Posts

Super, takže ňákej asi Rusák se vys.al do Lipna a máme tady novou tasemnici!

„Nejpravděpodobnější je, že parazita do přehrady zavlekl turista z endemické oblasti, například z Ruska, který spolu se stolicí uvolnil vajíčka tasemnice do vody nebo jejího okolí,“ konstatoval parazitolog Roman Kuchta z Biologického centra AV ČR.

https://www.novinky.cz/clanek/veda-skoly-vedci-potvrdili-prvni-vyskyt-difylobotriozy-v-cr-muz-snedl-syrove-jikry-stiky-z-lipna-40499726#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Znamej mi vcera poslal vtip. Jen mam pocit, ze uz jsem ho nekde slysel nebo dokonce videl 😉.

Hugo Adler potká kamaráda Mošeho Bluma. - "Co ti mám, Moše, vyprávět? Koupil jsem slona. To je prostě neuvěřitelný zvíře. Trávník u domu je spasenej jak na Wimbledonu, stromy na podzim bez listí, auto chobotem umeje, s dětmi si hraje, manželka nadšená, protože pomůže s nákupem, a je s ním velká zábava, protože je to inteligentní tvor... "-  -"A co stál"-   - "Čtyřicet tisíc dolarů, to víš, je to velký a vzácný zvíře."-  - "To je teda hodně," přemýšlí Moše, "hele, přecejen, neprodal bys mi ho?" -  A Hugo po přemlouvání přecejen prodal. Potkají se za týden. - "Ty, Hugo!!! Cos mi to proved'! Ten slon mi rozšlapal celou zahradu, všude půlmetrákový hovna, promáčkl mi nové Volvo, prorazil plot, odřel fasádu na domě i na bungalovu s grillem! A celý noci troubí!" -  - "Ty, Moše, jestli ti můžu poradit, takhle vošklivě o něm nemluv....nebo ho neprodáš!" -   😜✡️

• Like 1
  • Haha 4

před 17 hodinami, Bert napsal:

Dnešní inzerce na bazaru:

Prodám starý budík Mebus. Funkční akorát nejde ( netuším proč) cena 149.- plus poštovné

Jo, to mi pripomnelo jiny inzerat s textem: 

Dvouvrstvý windstopper a primaloft jsou zárukou kvality. Prodávám bez záruky.

• Haha 1

před 18 minutami, Potkan napsal:

to mi pripomnelo jak jsem jednou asi 20 let zpatky reklamoval v obi hever (takovy ten na 4 koleckach) a prodavac mi rekl, ze to neni na to aby se s tim casto zvedalo auto ( mel jsem osobak a prehodil 4zimaky 🤣).