juk Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září před 2 hodinami, bobi napsal: Je to indická sladkost. A naše taky https://shopnandini.com/product/belgaum-kunda/
safi Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Dobré vědět o Brno-venkově.... A pak že je Brno město... . 1
markwagner Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Tohle je na XkuOdesláno z mého SM-G990B2 pomocí Tapatalk
VS Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září (upraveno) Zatmění Měsíce Upraveno 8. září uživatelem VS 1
AndyAaron Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Kia - Nokia je stara klasika, ale furt na tom obrazku maji Ford Focus 3 1 2
bluman Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září On 9/5/2025 at 10:58 AM, papun said: toto mi pripomenulo ten o ludozrutoch: Nasraty nacelnik: Ved som vam kazal toho maleho ugrilovat, nie uvarit! - Ale, sefko, ked on nam kradol zemiaky z pahreby ked sme ho tocili na razni..
Radek124 Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Jeden pro nás konzervy a veterány nad hrobem: Loučení po diskotéce... Hele, vyměníme si čísla... A nebudou v tom pak mít volající zmatek? 4
milomac Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září Koho mně ten ksicht jen připomíná .... a najednou - mám to! 3
Dzos Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září Jsem netušil, že něco takového se může stát. Protože to dobře dopadlo, tak je to k pousmání. https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zpravy-olomoucky-kraj-hasici-v-olomouci-vyprostovali-mlade-zene-ruku-z-kavovaru-pristroj-to-nepreckal-40537788#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=abtest290_novy_boxik_streamu_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Milan156 Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září před 17 hodinami, AndyAaron napsal: Kia - Nokia je stara klasika, ale furt na tom obrazku maji Ford Focus 3 V tom případě tady posílám úpravu s jinou pointou 2 2 1
Radek124 Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září (upraveno) před 5 hodinami, milomac napsal: Koho mně ten ksicht jen připomíná .... a najednou - mám to! Však je to taky Kazisvětka - ale ta podoba... Upraveno 9. září uživatelem Radek124 1
Kluk jako buk Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září (upraveno) před 11 minutami, milomac napsal: To je fofr, už jedou trička ... Já dnes chodím v tomhle, když je to výročí (26 let). (Fotka z netu, nejsem to já. :D) Upraveno 9. září uživatelem Kluk jako buk 4 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se