Irwinek Odesláno 6. září 2025 Nahlásit Odesláno 6. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Irwinek Odesláno 7. září 2025 Nahlásit Odesláno 7. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
bobi Odesláno 7. září 2025 Nahlásit Odesláno 7. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
juk Odesláno 7. září 2025 Nahlásit Odesláno 7. září 2025 před 2 hodinami, bobi napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je to indická sladkost. A naše taky https://shopnandini.com/product/belgaum-kunda/
safi Odesláno 7. září 2025 Nahlásit Odesláno 7. září 2025 Dobré vědět o Brno-venkově.... A pak že je Brno město... . 1
markwagner Odesláno 7. září 2025 Nahlásit Odesláno 7. září 2025 Tohle je na XkuOdesláno z mého SM-G990B2 pomocí Tapatalk
phweb Odesláno 8. září 2025 Nahlásit Odesláno 8. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
geometr Odesláno 8. září 2025 Nahlásit Odesláno 8. září 2025 Včerejší zatmění Měsíce: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 4
Irwinek Odesláno 8. září 2025 Nahlásit Odesláno 8. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VS Odesláno 8. září 2025 Nahlásit Odesláno 8. září 2025 (upraveno) Zatmění Měsíce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. září 2025 uživatelem VS 1
Spongebob Odesláno 8. září 2025 Nahlásit Odesláno 8. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
AndyAaron Odesláno 8. září 2025 Nahlásit Odesláno 8. září 2025 Kia - Nokia je stara klasika, ale furt na tom obrazku maji Ford Focus 3 1 2
bluman Odesláno 8. září 2025 Nahlásit Odesláno 8. září 2025 On 9/5/2025 at 10:58 AM, papun said: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. toto mi pripomenulo ten o ludozrutoch: Nasraty nacelnik: Ved som vam kazal toho maleho ugrilovat, nie uvarit! - Ale, sefko, ked on nam kradol zemiaky z pahreby ked sme ho tocili na razni..
Radek124 Odesláno 8. září 2025 Nahlásit Odesláno 8. září 2025 Jeden pro nás konzervy a veterány nad hrobem: Loučení po diskotéce... Hele, vyměníme si čísla... A nebudou v tom pak mít volající zmatek? 4
milomac Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Koho mně ten ksicht jen připomíná .... a najednou - mám to! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Dzos Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 Jsem netušil, že něco takového se může stát. Protože to dobře dopadlo, tak je to k pousmání. https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zpravy-olomoucky-kraj-hasici-v-olomouci-vyprostovali-mlade-zene-ruku-z-kavovaru-pristroj-to-nepreckal-40537788#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=abtest290_novy_boxik_streamu_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Milan156 Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 před 17 hodinami, AndyAaron napsal: Kia - Nokia je stara klasika, ale furt na tom obrazku maji Ford Focus 3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V tom případě tady posílám úpravu s jinou pointou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2 1
Radek124 Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 (upraveno) před 5 hodinami, milomac napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Koho mně ten ksicht jen připomíná .... a najednou - mám to! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Však je to taky Kazisvětka - ale ta podoba... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. září 2025 uživatelem Radek124 1
milomac Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 To je fofr, už jedou trička ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Kluk jako buk Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 (upraveno) před 11 minutami, milomac napsal: To je fofr, už jedou trička ... Já dnes chodím v tomhle, když je to výročí (26 let). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (Fotka z netu, nejsem to já. :D) Upraveno 9. září 2025 uživatelem Kluk jako buk 4 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se