Vir Odesláno 9. prosince Nahlásit Odesláno 9. prosince Teď se normálně vedle mě zvedl handicapovaný z kolečkového křesla, skinhead dal pusu muslimovi a začal jsem rozumět tomu, co ženy chtějí. A to je Babiš premiérem teprve cca 4 hodiny! 2 3
Lynx12 Odesláno 9. prosince Nahlásit Odesláno 9. prosince před 2 hodinami, ouskavl napsal: Taky na Turka Uloveno na TW
klobadysek Odesláno 10. prosince Nahlásit Odesláno 10. prosince Aneb nikdo nedokáže splnit, co já dokážu slíbit. 3
JR_2010 Odesláno 10. prosince Nahlásit Odesláno 10. prosince (upraveno) Tak hlavně to tady je jedno z nejlepších míst pro život na celé planetě, tak třeba to myslel tak, že se to pokusí moc neposrat... Upraveno 10. prosince uživatelem JR_2010 3
p3k Odesláno 11. prosince Nahlásit Odesláno 11. prosince před 17 hodinami, Lynx12 napsal: Ten Turek je ale zvláštní úkaz. Bezpáteřní hovado a má problém s páteří. 1
filltos Odesláno 11. prosince Nahlásit Odesláno 11. prosince (upraveno) A je to dobře? Kdo to zkontroluje? Upraveno 11. prosince uživatelem filltos
VS Odesláno 11. prosince Nahlásit Odesláno 11. prosince Před hodinou, filltos napsal: A je to dobře? Kdo to zkontroluje? 1 1
Paw Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince To ještě reklamy za něco stály ... Škoda, že už nejsou Noci reklamožroutů 1 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se