Moty Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
warann Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Todle by tady mohlo mit slusnou odezvu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1 19 3
Gustaf Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 22 minutami, warann napsal: Todle by tady mohlo mit slusnou odezvu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Leda hovno, Viki... já jezdím i v zimě 1 4 2
polifka Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Včera jsem navštívil Polikliniku Barrandov. U výtahu mne překvapil návod k použití....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
warann Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 1 hodinou, polifka napsal: Včera jsem navštívil Polikliniku Barrandov. U výtahu mne překvapil návod k použití....... Já tomu celkem rozumím. Ve starým kanclu jsme měli tenhle typ výtahu a mraky lidí mačkalo tlačítko zcela opačně (jsem nahoře, chci jet dolů, výtah je dole, tak zmáčku tlačítko nahoru, aby výtah za mnou přijel) anebo zcela random, klidně obě. Vejtah pak zmateně bloudil po budově. 1
geometr Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Zlatá Transporta https://www.facebook.com/groups/311433349952152/posts/1232955177799960/ 2
nickolas Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 1 hodinou, warann napsal: Já tomu celkem rozumím. Ve starým kanclu jsme měli tenhle typ výtahu a mraky lidí mačkalo tlačítko zcela opačně (jsem nahoře, chci jet dolů, výtah je dole, tak zmáčku tlačítko nahoru, aby výtah za mnou přijel) anebo zcela random, klidně obě. Vejtah pak zmateně bloudil po budově. Moje milovaná žena (dej mi pánbu lehké spočinutí jestli si to přečte), na to jde stejnou logikou jak píšeš. Jsem nahoře, výtah dole, musím mačkat šipku nahoru. Když jsem se jí to onehdá pokoušel vysvětlit, odvětila lakonicky, to je pičovina... Dál jsem se jí do toho nepletl. 9
Ulpianus Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 53 minutami, nickolas napsal: Moje milovaná žena (dej mi pánbu lehké spočinutí jestli si to přečte), na to jde stejnou logikou jak píšeš. Jsem nahoře, výtah dole, musím mačkat šipku nahoru. Když jsem se jí to onehdá pokoušel vysvětlit, odvětila lakonicky, to je pičovina... Dál jsem se jí do toho nepletl. Rozumný damage control, na tyto stavy se většinou nevyplácí dále reagovat 1
warann Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Srry nejde o vtip, ale zaujaly me tyhle 3 titulky na Seznamu. Jak rika klasik: todle uz nemuze bej nahoda . Tam uz chybi jen: “Martina se identifikuje jako pes a zada o umisteni do psiho utulku v Blansku”. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
JerryLan Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 5
odjinud Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 5
JerryLan Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Lynx12 Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 7 2
Xenomorfus Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září ...to mi pripomelo... - Zakaznik: "Dobry den, 5 metru lana!" - Prodavačka: "Chcete to zabalit?" - Zakaznik: "Tak nějak...!" 1 12
Vit Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 9
Lynx12 Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Jeden aktuální Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Jehlan Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září (upraveno) před 16 minutami, Lynx12 napsal: Jeden aktuální Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ta nástěnka je trochu detektivka Upraveno 8. září uživatelem Jehlan 1
Tommek Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se