Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 15,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 1 hodinou, polifka napsal:

Včera jsem navštívil Polikliniku Barrandov. U výtahu mne překvapil návod k použití.......

Já tomu celkem rozumím. Ve starým kanclu jsme měli tenhle typ výtahu a mraky lidí mačkalo tlačítko zcela opačně (jsem nahoře, chci jet dolů, výtah je dole, tak zmáčku tlačítko nahoru, aby výtah za mnou přijel) anebo zcela random, klidně obě. Vejtah pak zmateně bloudil po budově. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 1 hodinou, warann napsal:

Já tomu celkem rozumím. Ve starým kanclu jsme měli tenhle typ výtahu a mraky lidí mačkalo tlačítko zcela opačně (jsem nahoře, chci jet dolů, výtah je dole, tak zmáčku tlačítko nahoru, aby výtah za mnou přijel) anebo zcela random, klidně obě. Vejtah pak zmateně bloudil po budově. 

Moje milovaná žena (dej mi pánbu lehké spočinutí jestli si to přečte), na to jde stejnou logikou jak píšeš. Jsem nahoře, výtah dole, musím mačkat šipku nahoru. Když jsem se jí to onehdá pokoušel vysvětlit, odvětila lakonicky, to je pičovina... Dál jsem se jí do toho nepletl.

• Haha 9
Odesláno
před 53 minutami, nickolas napsal:

Moje milovaná žena (dej mi pánbu lehké spočinutí jestli si to přečte), na to jde stejnou logikou jak píšeš. Jsem nahoře, výtah dole, musím mačkat šipku nahoru. Když jsem se jí to onehdá pokoušel vysvětlit, odvětila lakonicky, to je pičovina... Dál jsem se jí do toho nepletl.

Rozumný damage control, na tyto stavy se většinou nevyplácí dále reagovat😀

• Dát hlas 1
Odesláno

...to mi pripomelo... 

- Zakaznik:  "Dobry den, 5 metru lana!"

- Prodavačka: "Chcete to zabalit?"

- Zakaznik: "Tak nějak...!"

• Like 1
  • Haha 12

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...