Jump to content

Recommended Posts

Dva krátký z Neviditelnýho čoklíka:

*

Šalom,“ pozdravil vlk.
„Ufff,“ vydechla úlevou prasátka.

*

Hrdinou týdne se stává tatínek, který ani ne dvě minuty poté, co miminko koukalo na svět, řekl mamince:
„Ale tak bylo to docela v pohodě, ne?“

Před hodinou, Zmizík napsal:

@Tom4 @varjag Njn, kdyz von Krtenek chtel bejt moc za enfant terribla, zatimco ve skutecnosti je to jen pitomec. Ale i tyhle lidi existujou a bez nich by byl svet moc sterilni. Komu ted budem nadavat?

Můžeme se občas poslat do prdele navzajem 🙂

..a von se tu stejně brzy zas objeví,  takový jsou nesmrtelný. A nedají se odradit.

Srazí se dvě auta, v jednom jel Rabín a ve druhém kněz. Auta na šrot, ale jako zázrakem oba vylezou ven nezraněni. Rabín vidí kněžské roucho a říká "já jsem Rabín a koukám, že vy jste kněz, podívejte, z jaké hrozné nehody jsme vyvázli, to musí být znamení od boha, musel chtít, abychom se potkali, stali se přáteli a po zbytek života žili svorně v míru". "Plně s Vámi souhlasím" přitakává kněz "a podívejte, z mého auta nic nezbylo a přitom lahev s mešním vínem je nepoškozená". "Bůh nám zřejmě dává znamení, abychom jej společně vypili a oslavili to štěstí, které jsme měli a i naše setkání" povídá Rabín a podává lahev Knězi, ten přikyvuje a zhluboka se vína napije, podává lahev Rabínovi, ten ji zašpuntuje a podá zpět Knězi. Kněz se udiveně ptá "Vy se nenapijete?" Ne, ne povídá Rabín, já přece jen raději počkám na policii...

• Bert locked this topic
  • Bert unlocked this topic