pebe Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 24 minutami, ewolucionar napsal: Take zo zivota tohle je tak PRAVDIVÝ Link to post Share on other sites
moco Posted February 1 Report Share Posted February 1 (edited) Edited February 1 by moco Link to post Share on other sites
instant Posted February 1 Report Share Posted February 1 Před hodinou, clockyclock napsal: Zdenka ten dvojzmysel proste nepochopila.. Link to post Share on other sites
siwi Posted February 2 Report Share Posted February 2 Ještě před 14 dny tam bylo napsáno Neboj. Link to post Share on other sites
moco Posted February 2 Report Share Posted February 2 před 41 minutami, siwi napsal: Ještě před 14 dny tam bylo napsáno Neboj. Prej je to nějaký obávaný pražský tunel... Link to post Share on other sites
pebe Posted February 2 Report Share Posted February 2 před 1 minutou, moco napsal: Prej je to nějaký obávaný pražský tunel... zas tak obávaný není, možná sklonem a délkou Link to post Share on other sites
siwi Posted February 2 Report Share Posted February 2 před 2 minutami, moco napsal: Prej je to nějaký obávaný pražský tunel... Vede z Karlína na Źizkov, to už mluví samo za sebe Link to post Share on other sites
pebe Posted February 2 Report Share Posted February 2 před 1 minutou, siwi napsal: Vede z Karlína na Źizkov, to už mluví samo za sebe a co je zvláštní, ta Karlínská část je strašidelnější než ta žižkovská Link to post Share on other sites
siwi Posted February 2 Report Share Posted February 2 Právě teď, pebe napsal: a co je zvláštní, ta Karlínská část je strašidelnější než ta žižkovská Hele, já tam pro jistotu nebyl, tak nevim Ale znáš to úsloví: Žižkovu a Libni, zdaleka se vyhni! A pak je taky jedna písnička o Karlíně, ikdyž ta už od povodní není zdaleka tak aktuální. Karlín se hodně změnil a mám to tam docela rád. Link to post Share on other sites
honzyk Posted February 2 Report Share Posted February 2 před 3 hodinami, siwi napsal: Hele, já tam pro jistotu nebyl, tak nevim Ale znáš to úsloví: Žižkovu a Libni, zdaleka se vyhni! A pak je taky jedna písnička o Karlíně, ikdyž ta už od povodní není zdaleka tak aktuální. Karlín se hodně změnil a mám to tam docela rád. Já znám o Karlíně akorát tuhle Link to post Share on other sites
Pavelpu27 Posted February 2 Report Share Posted February 2 Zdenka ten dvojzmysel proste nepochopila..Zdeňka ještě leží pod kořenem. Link to post Share on other sites
CEGY Posted February 3 Report Share Posted February 3 před 8 hodinami, M10 napsal: Tohle mi pripomina par clenu na mym poslednim prazskym chronosrazu. Ale je to uz par let, no.. Link to post Share on other sites
Recommended Posts