Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 7 minutami, bobi napsal:

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO) se přitom pochlubil, že se s ním do opatření vrátil řád. Předtím je totiž podle něj vytvářeli lidé, kteří nemají kontakt s realitou. Ministerstvo však zároveň oznámilo, že od července dovolí na diskotékách opět pouštět hudbu, lidem však na ní zakáže tancovat. :eek:  (ach,bože  :unsure: )...:lol2::lol2::lol2:

Voni i blbí lidi udělali už velký vynálezy. Voni lidi nebejvají tak hloupí, jak vypadají.“

A to si pamatuj: Přísnost na chudý lidi musí bejt, kdyby na sůl nebylo!“

Posted

Náhodou další nápad přímo z dílny otce Furaka je ještě lepší:lol2:

Na druhou stranu však Babiš v posledních dnech mluví o možnostech, jak lidi k očkování motivovat. „Pokud stále platí, že v barech není povolena hudba, řekl bych fajn a pustil bych hudbu, ale jenom pro ty, kteří jsou dvakrát očkování. Ale to jsou jenom nějaké moje nápady,“ uvedl například.

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/rakousko-dal-rozvolnuje-cesko-ne-netroufam-si-uz-do-toho-mluvit-rika-babis-40366033

Posted
před 56 minutami, organic napsal:

Závratná kariéra nového CEO TH 😂

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

twl, to není fake 😄 pokud to tedy není falešný profil, ale nevypadá :)

Posted

To zásadní tam ale chybí:

The Owner's son. 26yrs... :D

Posted (edited)
před 35 minutami, martar napsal:

To zásadní tam ale chybí:

The Owner's son. 26yrs... :D

Přesně tak. To jsem nechal jako nevyslovenou část vtipu ;) Mladej Arnault, lehoučce dosazenej na teplou židličku koncernu. A první krok? SuperMario!

Edited by organic
Posted
před 6 hodinami, organic napsal:

Přesně tak. To jsem nechal jako nevyslovenou část vtipu ;) Mladej Arnault, lehoučce dosazenej na teplou židličku koncernu. A první krok? SuperMario!

Tak to je jiná :)

Posted

Nevím, jestli to patří zrovna sem, ale mě to celkem pobavilo:

Nápis na jedněch dveřích (ne mých) v našem domě:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Tu barvu do společnejch prostor jste vybrali pěkně. Hned je ten svět takovej... růžovější :D