Jump to content

Recommended Posts

před 7 minutami, decebal napsal:

Tak spousta lidí se směje i Troškově Kameňáku, všiml jsem si. Někomu stačí málo. 

edit: a co tě na něm pobavilo?

Vysvětlovat někomu vtip je zbytečné. Buď smysl pro humor máš, nebo ...

před 7 minutami, klobadysek napsal:

Vysvětlovat někomu vtip je zbytečné. Buď smysl pro humor máš, nebo ...

Na tomhle není co vysvětlovat. To prostě je debilní pokus o vtip. To, že žádná vakcína není stoprocentní, ví i moje jedenáctiletá dcera. Takže to těžko může být základem vtipu. Ale jak píšu výše, někdo se směje i debilním vtipům. 

před 55 minutami, decebal napsal:

Na tomhle není co vysvětlovat. To prostě je debilní pokus o vtip. To, že žádná vakcína není stoprocentní, ví i moje jedenáctiletá dcera. Takže to těžko může být základem vtipu. Ale jak píšu výše, někdo se směje i debilním vtipům. 

Doufam, zes ji taky vysvetlil, ze nikdo nevi, zda pro mlade jedince je vetsi sance sklapnout paraple po ockovani nebo od covidu?

Aby bylo jasno: ja nejsem proti ockovani. Ja jsem proti stupidnimu agresivne vnucovanemu ockovani plosne vsech bez rozdilu stupne ohrozeni. Lek nesmi byt horsi choroby, ze.

Edited by parnistroj

Wizardovo Pravidlo současné medicíny zní : " Farmaceutické firmy nechtějí, aby jsi byl mrtvý. Rovněž tak nechtějí, aby jsi byl zdravý. Ideální stav je něco mezi tím." 

před 41 minutami, Baldic napsal:

To se sleduje na zvirecich modelech a zadny neukazal jakykoli naznak karcionogenecity.

To je samozrejme super. A treba ja jsem se ockovat nechal. Ale ani absence naznaku karciogenecity neni duvod proc to rvat nasilim detem, kteri covidem jsou ohrozeni asi jako rymou.