M.K. Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 29 minutami, Polak Tomas napsal: Dva příspěvky na jeden džouk - to je úplně novej přístup k honění Ještě tři fórky a máš splněno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 8 hodinami, Lynx12 napsal: Tady zase někdo rabuje fejk knihu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 No nekup nedostavenou, nezkolaudovanou vilku za 60 micu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Ten dum se stavi uz 24 let (!) a tady je nejake 6 let stare povidani https://www.idnes.cz/brno/zpravy/vila-rozdrojovice-podnikatelske-baroko.A160516_2246542_brno-zpravy_krut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Nojo no Brno … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Chvilku sem si myslel, že je to Sibiře, ale tomu by prachy nikdy nedošly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 5 minutami, Frantik napsal: Chvilku sem si myslel, že je to Sibiře, ale tomu by prachy nikdy nedošly No ale hlavne, kdyby to bylo Sibire, tak by to nebylo tak hezky a vkusny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 To je ta Tugenhütte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 12 hodinami, instant napsal: veškeré nedodělky jsou interiérového charakteru https://www.topreality.cz/prodame-vyjimecny-a-rozlehly-dum-c-p-265-v-obci-rozdrojovice-r7909873.html https://mapy.cz/zakladni?x=16.5103583&y=49.2498247&z=19&pano=1&base=ophoto&q=Rozdrojovice&source=firm&id=13020952&pid=68747804&yaw=1.288&fov=1.571&pitch=-0.040&ds=2 To je slušný bizár. Krejčířova vila hadr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinekcz Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 evidentně z toho má prdel už i ta realitka, viz. profi promo s lahváčema, sekačkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 (upraveno) po precitani textu som mal pocit, ze to bohuzial asi myslia vazne Upraveno 16. února 2022 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Ale zase je na tom domečku pěkná sleva. Skoro 50%. A pak, že reality nezlevňují.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferox Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 2 hodinami, Ferox napsal: neverim, ze tohle nekdo prekona jeste vetsi picovinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 2 minutami, marecenator napsal: neverim, ze tohle nekdo prekona jeste vetsi picovinou Jo, já: Sedl jsem si v autobuse vedle kamaráda a on že mi řekne vtip: „Co budeš dělat, když uvidíš epileptika, co má záchvat ve vaně?“ „Nevím“, řekl jsem. „Přihodíš prádlo.“ Oba jsme se začali nahlas smát, jenže za námi se zvedl pán a rozhořčeně říká: „Tohle od vás bylo fakt hnusné, můj syn umřel ve vaně při epileptickém záchvatu. “ Hned jsme zmlkli a začali se omlouvat. Strašně jsme se styděli. „A jak se to stalo?“ Zeptal jsem se. „Udusil se ponožkou“, odvětil pán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 (upraveno) před 15 hodinami, Honza.manta napsal: Tady zase někdo rabuje fejk knihu. No jasně, vždycky se někde něco najde, ale to Ty dobře víš Upraveno 16. února 2022 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Jo, já: Sedl jsem si v autobuse vedle kamaráda a on že mi řekne vtip: „Co budeš dělat, když uvidíš epileptika, co má záchvat ve vaně?“ „Nevím“, řekl jsem. „Přihodíš prádlo.“ Oba jsme se začali nahlas smát, jenže za námi se zvedl pán a rozhořčeně říká: „Tohle od vás bylo fakt hnusné, můj syn umřel ve vaně při epileptickém záchvatu. “ Hned jsme zmlkli a začali se omlouvat. Strašně jsme se styděli. „A jak se to stalo?“ Zeptal jsem se. „Udusil se ponožkou“, odvětil pán.Teď jsem se málem udusil kafem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 312 den bez sexu.Šel jsem si po dešti zaběhat v žabkách kalužemi, abych si alespoň připomněl jak to zní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 49 minutami, morbo napsal: Jo, já: Sedl jsem si v autobuse vedle kamaráda a on že mi řekne vtip: „Co budeš dělat, když uvidíš epileptika, co má záchvat ve vaně?“ „Nevím“, řekl jsem. „Přihodíš prádlo.“ Oba jsme se začali nahlas smát, jenže za námi se zvedl pán a rozhořčeně říká: „Tohle od vás bylo fakt hnusné, můj syn umřel ve vaně při epileptickém záchvatu. “ Hned jsme zmlkli a začali se omlouvat. Strašně jsme se styděli. „A jak se to stalo?“ Zeptal jsem se. „Udusil se ponožkou“, odvětil pán. simte, tohle bylo o hodne slabsi..a dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se