Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 14 hodinami, Sněhulák napsal:

Klidně to rozveď, doufám v příjemný a humorný příběh. :)

před 13 hodinami, vwtyp11 napsal:

@Motyla paz je peklo, pekelný je el alto…

před 11 hodinami, Bert napsal:

Potřebuje tu snad někdo pomoc s aklimatizací? 🙂

V sobotu ve 3 ráno jsem po 13 hodinách přistál v La Pazu, po letu z Montevidea přes Santiago a Limu. Naštěstí jsem tam byl už podruhý, takže jsem věděl, že velice pomalá chůze je nutnost a to nejen v El Altu, který má 4150m.n.m., a hned po vystoupení z letadla máte pocit, že máte dvojku v žíle, ale i v La Pzu, který je zhruba o 500m níž. Prostě ten kyslík tam není a coca tea mi moc nepomáhá.

Klasicky druhý den odpo příznaky vyskohorské nemoci, což je u mě tak na 2-4 hod 38st a zimnice, že bych mohl zubama dělat coleslaw. Večer už dobrý, pak nějaký pracovní schůzky v pondělí, v úterý opět El Alto na základnu, po 1,5 hod cesty v zácpě a hodině zpátky, do teď smrkám krev, přeci jen max oktanové číslo je 85 a smrad na silnic je jako jezdit trvale za 20 trabantama. Navíc večer při společné večeři sem si dal sice filtrovanou, ale kohoutkovou vodu a nedostal sem se z toho do teď, když sem šel ve středu po 15, tak sem to přestal počítat. Takže La Paz a celkově Bolívie jen pro opravdu otrlé a ošlehané cestovatele. Jo a cesta zpět jen 42 hod🤦‍♂️.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Bert napsal:

Já si těch 128 tweetů a retweetů poctivě přečetl. Opět se cítím jako heterosexuální bílý konzervativní muž, jehož doba však bohužel končí.

Aaaaaaaa  ty jsi hrdina. Takhle veřejně napíšeš, že si bílej a navíc heterosexuální. 🙂

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, paya01 napsal:

Momentálně nemají žádné CPO v nabídce. Prý nějaké problémy s leštěním těch použitých kousků...

Nikomu to neříkejte, ale mám manželku vedoucí lékárny a dostaly se mi tak ruce na zmiňovanou prémiovou limitku.

Naneštěstí se k tomu teda dostaly ty děti, prej když maj 38, tak to potřebujou. Takový škody...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...