Sněhulák Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 před 8 hodinami, Moty napsal: Si děláš prdel, ale já tohle teď týden zažíval v La Pazu Klidně to rozveď, doufám v příjemný a humorný příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 @Motyla paz je peklo, pekelný je el alto… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Dnes jsem se v lékárně zapsal na waiting list na dětský Nurofen. Dětský Nurofen is the new Rolex... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 před 10 hodinami, Moty napsal: Si děláš prdel, ale já tohle teď týden zažíval v La Pazu Potřebuje tu snad někdo pomoc s aklimatizací? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Ja si rikal kde jsem neco podobnyho videl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Nevim jak je to stary a jestli to tu uz bylo, ale fakt jsem se zasmal. Kdyz se to ma posrat, tak se vsim vsudy. Pak ze maj opilci z prdele kliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borp18 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 před 14 hodinami, Sněhulák napsal: Klidně to rozveď, doufám v příjemný a humorný příběh. před 13 hodinami, vwtyp11 napsal: @Motyla paz je peklo, pekelný je el alto… před 11 hodinami, Bert napsal: Potřebuje tu snad někdo pomoc s aklimatizací? V sobotu ve 3 ráno jsem po 13 hodinách přistál v La Pazu, po letu z Montevidea přes Santiago a Limu. Naštěstí jsem tam byl už podruhý, takže jsem věděl, že velice pomalá chůze je nutnost a to nejen v El Altu, který má 4150m.n.m., a hned po vystoupení z letadla máte pocit, že máte dvojku v žíle, ale i v La Pzu, který je zhruba o 500m níž. Prostě ten kyslík tam není a coca tea mi moc nepomáhá. Klasicky druhý den odpo příznaky vyskohorské nemoci, což je u mě tak na 2-4 hod 38st a zimnice, že bych mohl zubama dělat coleslaw. Večer už dobrý, pak nějaký pracovní schůzky v pondělí, v úterý opět El Alto na základnu, po 1,5 hod cesty v zácpě a hodině zpátky, do teď smrkám krev, přeci jen max oktanové číslo je 85 a smrad na silnic je jako jezdit trvale za 20 trabantama. Navíc večer při společné večeři sem si dal sice filtrovanou, ale kohoutkovou vodu a nedostal sem se z toho do teď, když sem šel ve středu po 15, tak sem to přestal počítat. Takže La Paz a celkově Bolívie jen pro opravdu otrlé a ošlehané cestovatele. Jo a cesta zpět jen 42 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 před 13 hodinami, paya01 napsal: Dnes jsem se v lékárně zapsal na waiting list na dětský Nurofen. Dětský Nurofen is the new Rolex... Pokud jsi nepozval pani lekarnici na obed, tak s nicim nepocitej. CPO Nurofen jsi nebral jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Trochu aktualniho piratskeho humoru.. :-)Miky smaz to.. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Já si těch 128 tweetů a retweetů poctivě přečetl. Opět se cítím jako heterosexuální bílý konzervativní muž, jehož doba však bohužel končí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 před 5 hodinami, Bert napsal: Já si těch 128 tweetů a retweetů poctivě přečetl. Opět se cítím jako heterosexuální bílý konzervativní muž, jehož doba však bohužel končí. Aaaaaaaa ty jsi hrdina. Takhle veřejně napíšeš, že si bílej a navíc heterosexuální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 A fakt je, nebo se tak jenom cítí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 před 7 hodinami, Potkan napsal: CPO Nurofen jsi nebral jo? Momentálně nemají žádné CPO v nabídce. Prý nějaké problémy s leštěním těch použitých kousků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 před 12 minutami, paya01 napsal: Momentálně nemají žádné CPO v nabídce. Prý nějaké problémy s leštěním těch použitých kousků... Nikomu to neříkejte, ale mám manželku vedoucí lékárny a dostaly se mi tak ruce na zmiňovanou prémiovou limitku. Naneštěstí se k tomu teda dostaly ty děti, prej když maj 38, tak to potřebujou. Takový škody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 před 52 minutami, paya01 napsal: Momentálně nemají žádné CPO v nabídce. Prý nějaké problémy s leštěním těch použitých kousků... Jakože až teď půjdu vrátit letité nepoužité léčivo, tak mám použít formuli nic, co by nešlo rozleštit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se