Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

No kdyby mu tu šlo od začátku jenom o příspěvky, tak od toho roku 2016 je už měl hravě nasbírané 😉

A pokud chce dát něco do inzerce, tak teď holt nic jiného nezbyde, než se na ten limit dostat.

Ale co je na tom špatně, když je tady takovou dobu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 hodinami, M.K. napsal:

@tmax Soudě dle humoru to budou Invicty za desítku..?

Schvalne jsem na tvuj prvni prispevek smerem ke me nereagoval abych ti nedaval prostor k rozvijeni uvah o tom ze reaguji prave pro ten dalsi prispevek. Nemam zadny zajem zabredavat do teto diskuze, prijde me zbytecna a navic neni ani humorna.Nyni ale jiz citim ze je to trochu treba. Za dobu co jsem zde na foru jsem osobme poznal  jen fajn lidi a jsem za to rad. Zaroven me nemrzi ze  jsem nepoznal tebe. Jsme ve vlakne humor a tvuj  koment  Invicty za desitku (i kdyz si o nem myslim sve)  beru tedy jako humor ale takovy slabsi. Kdyz pouziji tve prirovnani tak je naprosto devadesatkovy.Tak se tesim ze treba vytahnes nejaky lepsi. Paklize k tomu mas nejaky dalsi komentar, klidne me muzes napsat ale sz. Je zbytecne to zde plevelit a nemam zajem si navysovat pocty prispevku v dalsi reakci na tebe. Mej pekny den nejen ten dnesni ale i ty dalsi. 
Vsem se omlouvam za spam.

IMG-20231128-WA0008.jpg

Odkaz ke komentáři

@tmax Jaj, to se to rozjelo 🤦‍♂️ Podívej, ať už to opíšeš jakkoliv vzletně (a bez ohledu na to, kolik fajn lidí jsi tu poznal), tak jsi prostě očůrával pravidlo, který tu má pan domácí z nějakýho důvodu nastavený, a já měl zrovna rejpavou - žádný drama... 🤷‍♂️ Invicty byly, pravda, těžká slabota a zpětně to vyzní ještě hůř, pokud třeba nabídneš Suby pod retail 🙂 A na omluvy za plevelení bych to úplně neviděl - tahle naše výměna je vysloveně trapnohumor (cringe se tomu dneska říká?), kterej mě osobně baví víc jak klasický vtipy, tak třeba nejsem sám... Taky se měj 😉

stolen.jpg

Odkaz ke komentáři

V 1. 12. 2023 v 18:57, tmax napsal:

Schvalne jsem na tvuj prvni prispevek smerem ke me nereagoval abych ti nedaval prostor k rozvijeni uvah o tom ze reaguji prave pro ten dalsi prispevek. Nemam zadny zajem zabredavat do teto diskuze, ….Paklize k tomu mas nejaky dalsi komentar, klidne me muzes napsat ale sz. Je zbytecne to zde plevelit a nemam zajem si navysovat pocty prispevku v dalsi reakci na 

+1

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...