bohus76 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Odesláno 17. listopadu před 59 minutami, safi napsal: Zadne nejsou Safi rozdíl jako znamínko mínus V každém řádku jeden, takže 6
petr_cha Odesláno 17. listopadu Nahlásit Odesláno 17. listopadu Rozdil neni znamenko minus... rozdil je vysledek odecitani... cili cislo za rovnitkem.. a tech je opravdu sest :-)
JDenver Odesláno 17. listopadu Nahlásit Odesláno 17. listopadu před 6 hodinami, petr_cha napsal: Rozdil neni znamenko minus... rozdil je vysledek odecitani... cili cislo za rovnitkem.. a tech je opravdu sest Mě tedy zmátlo to posunutí prvního příkladu doprava takže jsem hledal podobné rozdíly.
bohus76 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Odesláno 17. listopadu před 6 hodinami, petr_cha napsal: Rozdil neni znamenko minus... rozdil je vysledek odecitani... cili cislo za rovnitkem.. a tech je opravdu sest Máš pravdu ,viz zde Rozdíl je výsledek matematické operace odčítání. V matematice je to hodnota, která vznikne, když od jednoho čísla (menšence) odečteme druhé číslo (menšitele).
Radek124 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu (upraveno) No co - před měsícem AWS, před 14 dny Azure, teď pro změnu Cloudflare, každej chvilku tahá pilku... Třeba si pár userů při tupém civění a reloadování chybové obrazovky uvědomí že během pár hodin bez online ptákovin se svět nezboří. A provozovatelé webů by si zas mohli tiše připomenout jak kdysi zvládali fungovat i bez odvádění desátků US cloudům. Upraveno 18. listopadu uživatelem Radek124 3 1
Vasa_H Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu Jak já se lekl, že mi v práci blokli chatgpt a svetaci.info. 1
Jehlan Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu před 3 hodinami, VS napsal: Alza.cz aktuálně jo, musel jsem kliknout na levý dolní "cloudflare kom "a šlo to
geometr Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu (upraveno) Ne ne, máš zpátečku. Takže jenom šach. Upraveno 19. listopadu uživatelem geometr 1 1
Pozorovatel Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu @geometr tak ještě z toho udělat slepou jednosměrku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se