Ace84 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 Matouši, jak to tady už někdo psal.. jestli v dalším díle bude mít skrytý product placement (nebo řekněme featuring) salám Pick, tak se podělám smíchy. :)))) Každopádně druhej díl super.
FraK Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 Me se to video libi a co se tyka slovni vaty, tak na me nepusobila nijak rusive. Naopak spise autenticky. Takhle lidi mluvi - nebo ne? Strihy - na nekoho muzou pusobit jako spatny strih. Na me to pusobi jako home made marmelada. Mozna vyrobce nema ISO, ale chutna to dobre. Celkove mi to prislo mily, autenticky a osvezujici. Zkratka palec nahoru a lajk k tomu!
papun Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 Konečně něco pro ty co umí pouze česky. Teda začátek dobrý....
Frostie Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 V 2. 11. 2020 v 17:54, Ace84 napsal: Matouši, jak to tady už někdo psal.. jestli v dalším díle bude mít skrytý product placement (nebo řekněme featuring) salám Pick, tak se podělám smíchy. :)))) Každopádně druhej díl super. Rozšířit no tak jestli ne, budu vážně nucen zrušit odběr kanálu...
Geodet Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 Tak Red Wingy už tam taky byly a Raw Denim taky. Teď ještě ten Pick.
emef Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 Volové, bych moh dělat místo wristshotů pickshoty jinak Redwingy to nejsou, jsou to Solovairy, britský pohrobci Martenskek, který se přesunuli do Číny. Taky se to tu ale někde řešilo. a samozřejme budna Barbour! Každopádně dík všem za podporu, dělá mi to velkou radost.
Frostie Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 V 2. 11. 2020 v 22:06, emef napsal: Volové, bych moh dělat místo wristshotů pickshoty jinak Redwingy to nejsou, jsou to Solovairy, britský pohrobci Martenskek, který se přesunuli do Číny. Taky se to tu ale někde řešilo. a samozřejme budna Barbour! Každopádně dík všem za podporu, dělá mi to velkou radost. Rozšířit Pickshoty snad úplně néé, ale nějakej Product placement pro pana Picka bys tam asi zařadit mohl, rezonuje to v poslední době celým fórem
Jerryl Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 Shlédnul jsem oba díly a zatím fajn. Nějaký porodní bolesti se asi najdou, ale to určitě časem vychytáš. Obdivuji každého, kdo jde s kůží na trh. Teším se na další díly Jo a u sledování jsem požíral PICKa
Navazka Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2020 Za mne palec Nahoru... Moc se mi to libilo
juk Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2020 Díky, jen tak dál. Odběr jsem dal.
M.K. Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 Nebylo by vhodné přesměrovat komenty (nebo sloučit témata) s Matoušovo samostatným vláknem?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se