tomtur Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Chlapci, kolega odtialto, casom fakt kamosko najvacsi to v pondelok po zdravotnych komplikaciach nejak nedobojoval...tak ked ste ho poznali a chcete sa este prist rozlucit, v piatok v Bratislave v krematoriu o 15:30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Tome co sa stalo Kubovi? Nevies nieco viacej?ked tak mi napis do RP, dakujem Tomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Kubo? TVL, co se stalo proboha? Klidně SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Vzdy mi volal, ked sa potreboval uistit, ze naozaj potrebuje Panerai.Odpocivaj v pokoji Jakub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Nemám slov.... Sbohem Kubo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 To je mi moc líto. Potkali jsme se jen jednou, když za mnou vážil cestu z Blavy pro hodinky...RIP :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Coooo?! Panebože sakra, takej mladej kluk ... chjoo. Odpočívej v pokoji, Kubas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kilundron Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Ooo no, terrible info I knew Stepecken in real and we have met couple times Rest in piece my friend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 To mě moc mrzí. Párkrat jsme spolu řešili automaty X-treme Vulcain, které ho dlouhodobě làkaly - těšil jsem se na jeho dojmy, až nějaké pořídí... a už se to nepovede. Tak soustrast všem, kteří ho dobře znali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Ja som sa s nim teda osobne nestretol, ale pisali sme casto (teraz zacal budovat zbierku nozov), mrzi ma to. R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Smutné a nečakané. R.I.P. Stepecken .Odpočívaj v pokoji . Úprimnú sústrasť všetkým pozostalým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 To je v prdeli co se stalo probuh? r.i.p. Kamaráde Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Jeden obchod, bohužel ne osobně a už to nestihnu. Škoda každého člena tohoto fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 3 minutami, kuncák7 napsal: Škoda každého člena tohoto fóra. Uprimnou soustrast, RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Ty jo, takovej mladoch.. na to neni co rict odpocivej v pokoji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Uprimnou soustrast. At to pozustali zvladnou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Som v šoku. Úprimnú sústrasť všetkým pozostalým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 (upraveno) Znal jsem ho jen přes nože. byl to fajn chlap.Co se mu kruci stalo osudným? Upraveno 17. června 2020 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 v takhle mladém věku by se umírat nemělo.. Upřímnou soustrast ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 To mě moc mrzí. Kuba byl první nebo jeden z prvních lidí, který jsem ze slovenské buňky Chronomagu poznal... Kubo, odpočívej v pokoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se