Dirk Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dirk Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 ...do třetice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Dneska v práci otloukánky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fitnessprincess Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Moje prvi Fortisky a nemuzu si je vynachvalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 10. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Už včera se mne ptal kamarád, který se mnou na obchodu spolupracoval, jestli těm hodinkám udělám samostatné vlákno. Ano, ale zatím nemám kloudné fotky a vše si musím srovnat v hlavě. Aeromaster Old Radium Chronograph mne lákaly půl roku a včera to konečně klaplo. A dnes je mám na ruce. Koupil jsem i motýlovou sponu, která se mi osvědčila na jiných Fortisech. Více příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir1979 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Ivan, gratulujem. Parádne sú, ja dnes klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 14. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Fortisí antireflex nemá chybu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda1 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Jo, vypadají opravdu skvěle . Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 21. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Já dnes Mars 500. Mám je snad 8 let, nevím přesně, jsou to úžasné a někdy, pod určitým světlem a úhlem až magické hodinky, podle mne nedoceněné, protože je to navíc limitka s příběhem. Jsou velmi fotogenické, pokud je někdo umí vyfotit, což není můj případ, zvlášť když držím v ruce mobil. Většině lidí se Marsy líbí, ale je fakt, že se nehodí vždy a ke všemu, někdo může mít i strach z poškození PVD a proto se občas objeví v inzerci za - podle mne - zajímavou cenu, protože ty hodinky mají i sběratelský potenciál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fitnessprincess Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 5 minutami, Ivan Lelák napsal: Já dnes Mars 500. Mám je snad 8 let, nevím přesně, jsou to úžasné a někdy, pod určitým světlem a úhlem až magické hodinky, podle mne nedoceněné, protože je to navíc limitka s příběhem. Jsou velmi fotogenické, pokud je někdo umí vyfotit, což není můj případ, zvlášť když držím v ruce mobil. Většině lidí se Marsy líbí, ale je fakt, že se nehodí vždy a ke všemu, někdo může mít i strach z poškození PVD a proto se občas objeví v inzerci za - podle mne - zajímavou cenu, protože ty hodinky mají i sběratelský potenciál. Trosku vic me snima s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 21. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 (upraveno) Fitnessprincess - no jo, ale za to můžou ty hodinky. Teď mne napadá, že jsem je už dlouho neviděl zezadu.. Zajímavé je, že tehdy Fortis použil ciferník z Marinemasterů, jen v té speciální "Mars" barvě. Upraveno 21. prosince 2020 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 @Ivan Lelák: Ivane, ty Marsy jsou super, ten silně dominantní AR k černému pouzdru vypadá super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 (upraveno) Taky černé, 80-hodinové Nocturnal Upraveno 21. prosince 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fitnessprincess Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 (upraveno) Tak sem se take dockal Mars 500 Upraveno 22. prosince 2020 uživatelem Fitnessprincess Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fitnessprincess Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 (upraveno) před 2 minutami, Fitnessprincess napsal: Tak sem se take dockal Mars 500 Upraveno 22. prosince 2020 uživatelem Fitnessprincess Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir1979 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Wauparáda, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fitnessprincess Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 28 minutami, vladimir1979 napsal: Wauparáda, gratulujem Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luban23 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 V 22. 12. 2020 v 14:00, Fitnessprincess napsal: Jsou krásné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 @Luban23 a umíš taky něco jiného? Tak jsi v X vláknech pochvalil, bezva, ale zkus to příště rozvinout. To dáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luban23 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 4 minutami, libor2002 napsal: @Luban23 a umíš taky něco jiného? Tak jsi v X vláknech pochvalil, bezva, ale zkus to příště rozvinout. To dáš. Jasně, že to dám :-). Procházel jsem fórum, kochal se, co kdo nosí na ruce. A kusy, co se mi opravdu líbili jsem pochválil. Jedny hodinky jsem dokonce dle recenze i koupil. To je viď :-). A když si takový detektiv, tak určitě i dokážeš dopátrat jaké :-). Hodně štěstí do Nového roku a ať se ti daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se