Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak jsem skončil u lahve QUICK FLIP-u a myslím, že budu v nákupech pokračovat …. Dík kluci :0D 

3342B887-C4A4-4526-A1C0-9BC1E20A5573.jpeg

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Schválně si s tím zkus něco uříznout. Já úplně čuměl, jak to fachá ... 

Super věc a kdo nezkusil, tak neví...

Myslím, jsem tu už ten svůj i někdy dával...

PXL_20220426_184138057.jpg

Odesláno

Ja mel podobnou pilku od Husquarny, vozil jsem to v aute a asi za dva roky jsem nenasel jedinou vec kterou bych s tim potreboval uriznout, takze sla nakonec pryc. To fakt mate jako EDC tohleto jo?

Odesláno

Tak 3 dny od nákupu 1,6l na čaj / džus  ….. mi dnes do práce přišla ještě zásilka s 4dcl na kaffee a pro přítuly 7dcl na ty její slavný shakery 🤣

7ADD82C3-5736-4164-9F14-89EDE0B7902C.jpeg

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Kluci, asi blbě hledám …. 
Ale existuje na trhu nějaká čelovka s tokem okolo 3000lum, aniž by měla v zátylku ten bazmecht alá akumulátor ???

Svým způsobem ano, je tam fajn i jako záložní adaptér. Ale za předpokladu, že lezete do spacáku s nasazenou čelovkou, kvůli prudkému vystartováni z bivaku při záběru životního úlovku, je celkem nekonformní. 

ty na které jsem narazil, tam mají ten akumulátor “ na pevno “. Nebo se pletu a dá se sundat ?! 
Nejlépe zn. Fénix

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Kupříkladu o čelovce Fenix HP30R V2.0 prodejce říká:

“Baterie jsou umístěné v odděleném pouzdře na nastavitelném kabelu, které lze nosit na zátylku, umístit na opasek, do kapsy a nebo do batohu. Zvyšuje se tím komfort nošení a v zimě jsou baterie lépe chráněny proti mrazu.”

(A ujasni si rozdíl mezi “konformní” a “komfortní”. O “bazmechtu” nemluvě…) 🍻

Odesláno

Armytek dělá celkem děla. Máš to všechno v jednom těle. Už dělají i 4000 lm. Jinak dost silně pochybuju, že ti taková darda bude svítit déle než minutu, to nemůžeš uchladit. Teda pokud nelovíš v arktidě.

Odesláno
před 16 hodinami, Lobber napsal:

Kluci, asi blbě hledám …. 
Ale existuje na trhu nějaká čelovka s tokem okolo 3000lum, aniž by měla v zátylku ten bazmecht alá akumulátor ???

Svým způsobem ano, je tam fajn i jako záložní adaptér. Ale za předpokladu, že lezete do spacáku s nasazenou čelovkou, kvůli prudkému vystartováni z bivaku při záběru životního úlovku, je celkem nekonformní. 

ty na které jsem narazil, tam mají ten akumulátor “ na pevno “. Nebo se pletu a dá se sundat ?! 
Nejlépe zn. Fénix

Su, napriklad 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...