Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Doufam, ze je to Nautilus od Genty, ne ten od mistnich dobrodruhu. Bo jestli jo, tak nadsene tleskam. Moje nejoblibenejsi hodinky vubec, nezavisle na cene, by se konecne dostaly na forum. Nepredpokladam, ze by se sem nekdy dostaly dalsi dva z me svate trojice, De Bethune a Kari Voutilainen, ale i Nautilus by mi udelal velkou radost.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Cyrile, sorry, doufam, ze ti to nebude vadit, ale jak zeru tve bronzove Panerai, v Ostrave se mi libily i na me ruce, fakt krasna vec, tak tyhle kousky od vrcniho klonovace vseho mozneho ve me vyvolavaji jen ty nejhorsi vibrace. Vseobecne se tady asi libi, takze vlastne pohoda, ale ja je primo, a nebojim se to rict drsne :-), nemam rad. 

Odesláno

Cyrile, sorry, doufam, ze ti to nebude vadit, ale jak zeru tve bronzove Panerai, v Ostrave se mi libily i na me ruce, fakt krasna vec, tak tyhle kousky od vrcniho klonovace vseho mozneho ve me vyvolavaji jen ty nejhorsi vibrace. Vseobecne se tady asi libi, takze vlastne pohoda, ale ja je primo, a nebojim se to rict drsne :-), nemam rad.

V pohode. Takhle je to uz lepsi? :-)

7y8avasy.jpg

Poslano z ajfouna

Odesláno (upraveno)

Steiny mi nesmi prez prah v jakekoliv podobe. Obzvlaste pak v podobe, ktera je vic, nez jen inspirovana, nejakyma daleko drazsima hodinkama. Btw., ta tvoje fotka ze zacpy je fakt pekna a ty hodinky na ni vypadaji skvele. 

Upraveno uživatelem Hasňa
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...