Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Father and Son ... Frankfurt

Tohle je momentalne urcite lepsi atrakce ve Frankfurtu, nez VIP vstupenka na IAA. Kluci, az se priste budete poflakovat po Frankfurtu s timhle arzenalem na ruce, dejte vedet, vezmu si den neplaceneho volna a pozvu vas na pivo ;)  

Odesláno

chlapi, máte to krásný, opravdu :) hlavně nesmíte zapomenout střídat i další hodinky, ať jim není smutno :P

díky, určitě je budeme střídat poctivě ... ale s některýma jsme se už rozloučili -:)

Odesláno

Ještě dotaz - může ten 24 hodinový

ciferník ukazovat jiný čas než na hodinkách nebo ukazuje čas stejný pouze ve 24 hodinovém formátu?

24 hodinový ciferník se nastavuje zároveň s ručičkami, takže se to nastavit na jiný čas nedá. :-)

Odesláno (upraveno)

Tohle je momentalne urcite lepsi atrakce ve Frankfurtu, nez VIP vstupenka na IAA. Kluci, az se priste budete poflakovat po Frankfurtu s timhle arzenalem na ruce, dejte vedet, vezmu si den neplaceneho volna a pozvu vas na pivo ;)

beru Tě za slovo ... příště se kromě aut budeme těšit na setkání u piva

Upraveno uživatelem NERO.8
Odesláno

Že jo :) Ty hodinky už delší dobu obdivuju na fotkách. Ale naživo jsou ještě tisíckrát hezčí. Všechno je takové, jak si to u hodinek pro sebe představuju. Rozměr, tvar, povrchová úprava... a pak ta super čitelnost, přehlednost a vůbec barevně mě ten ciferník naprosto uchvacuje. A to jsem ještě nezmínil tu zářivou luminiscenci. Aspoň mám pořešeno, co budou moje další definitivní hodinky. Jen si na ně budu muset nějakou dobu počkat.

Jo, jak jsou na tom s přesností, měřil jsi ji?

Já to mám s přesností tak. Když jsou hodinky natažené pořád na max., tak dělají cca -0,5s/den. Když jsou natažené hodně málo, tak jdou cca +1s/den. Protože hodinky v práci nemůžu nosit a v září jsem 2 týdny jsem dělal 12tky, a tak jsem je za den nosil minimálně. Po měsíci nošení jsem byl na +16. Ale poslední týden dělám opět 8čky, tak to stahuhu..a dnes jsem +12. Nosím i přes noc..

Takže tak..Při normálním nošení o co se hodinky zrychlí přes týden, tak to dotáhou zpět přes víkend, kdy je nosím 24hodin denně. To mi plně vyhovuje.

Snad jsem to napsal aspoň trochu srozumitelně. Nebo?

No a tu gumu bych nezatracoval...Vůně vanilky je fajn.

Odesláno

Father and Son ... Frankfurt

Velká gratulace i taťkovi! BP jsem vždycky miloval, miluju a milovat budu...akorát bych je neměl tak nějak k čemu nosit a tak na ně asi nikdy nedojde (ale to si možná jenom namlouvám)...opravdu krásné kombo kluci, jen tak dál

Odesláno

Velká gratulace i taťkovi! BP jsem vždycky miloval, miluju a milovat budu...akorát bych je neměl tak nějak k čemu nosit a tak na ně asi nikdy nedojde (ale to si možná jenom namlouvám)...opravdu krásné kombo kluci, jen tak dál

moc díky za oba ... k obleku ty BP moc nejsou, ale ten nenosím, jinak jdou podle mně ke všemu ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...