El Nano Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Father and Son ... Frankfurtchlapi, máte to krásný, opravdu hlavně nesmíte zapomenout střídat i další hodinky, ať jim není smutno
filo-boxer Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Father and Son ... FrankfurtTohle je momentalne urcite lepsi atrakce ve Frankfurtu, nez VIP vstupenka na IAA. Kluci, az se priste budete poflakovat po Frankfurtu s timhle arzenalem na ruce, dejte vedet, vezmu si den neplaceneho volna a pozvu vas na pivo
NERO.8 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 chlapi, máte to krásný, opravdu hlavně nesmíte zapomenout střídat i další hodinky, ať jim není smutno díky, určitě je budeme střídat poctivě ... ale s některýma jsme se už rozloučili -
st1g Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Ještě dotaz - může ten 24 hodinovýciferník ukazovat jiný čas než na hodinkách nebo ukazuje čas stejný pouze ve 24 hodinovém formátu?24 hodinový ciferník se nastavuje zároveň s ručičkami, takže se to nastavit na jiný čas nedá. :-)
NERO.8 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 (upraveno) Tohle je momentalne urcite lepsi atrakce ve Frankfurtu, nez VIP vstupenka na IAA. Kluci, az se priste budete poflakovat po Frankfurtu s timhle arzenalem na ruce, dejte vedet, vezmu si den neplaceneho volna a pozvu vas na pivo beru Tě za slovo ... příště se kromě aut budeme těšit na setkání u piva Upraveno 21. září 2013 uživatelem NERO.8
gas Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Uz jsem byl rozhodnuty pro laureus ... dnes jsem se sel ujistit a vyzkousel tohle. ja to chcu ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NERO.8 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Uz jsem byl rozhodnuty pro laureus ... dnes jsem se sel ujistit a vyzkousel tohle. ja to chcu !dnes jsme je zkoušeli u Wempeho ... jsou neuvěřitelně krásné
sect Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Původně se mi tam moc nechtělo, ale nakonec to stálo za to . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Gas, jojo, nový Exupery chrono je super. Ač nemusim retro, tak tady bych udělal výjimku a radši bych vzal Exupery než Spitfire.
NERO.8 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Kolik tam mel cenu ? Jsou uzasne ...už si nevzpomenu, viděli jsme jich hodně - ... a nechtěli kupovat
villain83 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Původně se mi tam moc nechtělo, ale nakonec to stálo za to . P9211387.JPG Ten Ruslan musi bejt obrovska vobluda,cetl jsem ty rozmery,slusny ero:-)
bacil.357 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Že jo Ty hodinky už delší dobu obdivuju na fotkách. Ale naživo jsou ještě tisíckrát hezčí. Všechno je takové, jak si to u hodinek pro sebe představuju. Rozměr, tvar, povrchová úprava... a pak ta super čitelnost, přehlednost a vůbec barevně mě ten ciferník naprosto uchvacuje. A to jsem ještě nezmínil tu zářivou luminiscenci. Aspoň mám pořešeno, co budou moje další definitivní hodinky. Jen si na ně budu muset nějakou dobu počkat. Jo, jak jsou na tom s přesností, měřil jsi ji? Já to mám s přesností tak. Když jsou hodinky natažené pořád na max., tak dělají cca -0,5s/den. Když jsou natažené hodně málo, tak jdou cca +1s/den. Protože hodinky v práci nemůžu nosit a v září jsem 2 týdny jsem dělal 12tky, a tak jsem je za den nosil minimálně. Po měsíci nošení jsem byl na +16. Ale poslední týden dělám opět 8čky, tak to stahuhu..a dnes jsem +12. Nosím i přes noc..Takže tak..Při normálním nošení o co se hodinky zrychlí přes týden, tak to dotáhou zpět přes víkend, kdy je nosím 24hodin denně. To mi plně vyhovuje. Snad jsem to napsal aspoň trochu srozumitelně. Nebo? No a tu gumu bych nezatracoval...Vůně vanilky je fajn.
gas Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Bandi: jsou skvele, a ve zlate dokonale, jen ceska cena v goldu je marast ...
Ivanhoe34 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 dnes celý deň... mám z nich stále radosť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Father and Son ... FrankfurtVelká gratulace i taťkovi! BP jsem vždycky miloval, miluju a milovat budu...akorát bych je neměl tak nějak k čemu nosit a tak na ně asi nikdy nedojde (ale to si možná jenom namlouvám)...opravdu krásné kombo kluci, jen tak dál
NERO.8 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Velká gratulace i taťkovi! BP jsem vždycky miloval, miluju a milovat budu...akorát bych je neměl tak nějak k čemu nosit a tak na ně asi nikdy nedojde (ale to si možná jenom namlouvám)...opravdu krásné kombo kluci, jen tak dálmoc díky za oba ... k obleku ty BP moc nejsou, ale ten nenosím, jinak jdou podle mně ke všemu ...
People Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Toto su Seika v plnej parade. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Prima relax na balkóně. Nádherný měsíc, Laco, Z class a Cabernet Sauvignon Rosé.
Doporučené příspěvky