Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

dlouho jsem nad nima přemýšlel, pač mě láká ta zelená GMT ručka...nakonec však to jsou trochu moc leštěnky a zvítězili suby, který jsou imho hezčí a praktičtější. :)

Svata pravda ;-)

Edit: dnes na kole Seiko 5

post-11409-0-05660100-1390139889_thumb.jpg

Upraveno uživatelem sta
  • Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

To je nečekaně dobrý!

Moje příští akvizice budou nějaký malý bílý Rolex...

moc hezký vintage. To je ten model, co se prodával i v ČSSR na konci 80. let?

Odesláno

Ačkoliv jsem si myslel, že jsem včera odstranil všechny nálepky, dnes jsem další 3 našel.

5 x jsem upravil tah tam a zpět  :frusty: a po cca. 20 hodinách stále nevím jestli jsem nadšen a nebo zklamán. Zatím je to tak 70 : 30.

já osobně bych byl 100% nadšen ? jsou to, co se týče Rolex,  fakt jedny z nej ...

pěkně si je nafotil a sedí Ti ? ale když nepřeskočí jiskra, tak je to těžké ...

Odesláno (upraveno)

já osobně bych byl 100% nadšen ? jsou to, co se týče Rolex,  fakt jedny z nej ...

pěkně si je nafotil a sedí Ti ? ale když nepřeskočí jiskra, tak je to těžké ...

No pomalu se to lepší. Ubral jsem ještě jeden dílek tahu a je to mnohem lepší. Zjišťuji, že potřebuju hodinky nosit fakt na fest.

Když se mi na ruce hýbou, mám problém.

Paradoxní je, že jsem se bál, zda se mi budou líbit. S tím problém nemám. Problém je nastavit je tak aby dobře seděli na ruce. V tomto ohledu jsou PP úplně jiný vesmír. Asi to bude tím vypouklým dýnkem.

Ale jak píšu, utáhl jsem to a je to mnohem lepší. Už tak 80 : 20.  :lol2:

A navíc jsem našel řešení:

post-2301-0-85000500-1390145485_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno

No pomalu se to lepší. Ubral jsem ještě jeden dílek tahu a je to mnohem lepší. Zjišťuji, že potřebuju hodinky nosit fakt na fest.

Když se mi na ruce hýbou, mám problém.

Paradoxní je, že jsem se bál, zda se mi budou líbit. S tím problém nemám. Problém je nastavit je tak aby dobře seděli na ruce. V tomto ohledu jsou PP úplně jiný vesmír. Asi to bude tím vypouklým dýnkem.

Ale jak píšu, utáhl jsem to a je to mnohem lepší. Už tak 80 : 20.  :lol2:

A navíc jsem našel řešení:

vím, že se mnou mnozí nebudou souhlasit, ale Rubber B je skvělé řešení ? tím by si mohl zvládnout těch zbývajících 20 % ?  ;) 

Odesláno

vím, že se mnou mnozí nebudou souhlasit, ale Rubber B je skvělé řešení ? tím by si mohl zvládnout těch zbývajících 20 % ?  ;) 

Ja súhlasím, ale doporučoval by som ten bez spony. 

Odesláno

Ty Hamiltony se mi moc libi, ale ta datumka je totalne zabiji. Hezci by to bylo takhle. ;)]

Dik za upravu, ja si s tim zase tak moc nehral ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...