MaxT Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Díky, taky si myslím že svůj job fakt znal. Zatím jsem měl tu čest ve dvou případech ( ano vím, Aquanauty z jeho práce jen vycházejí, ale to ostatně tyto Ingy také ) a musím konstatovat, že je spojuje zejména 1. faktor a to nesmírné pohodlí. Nepochybuji, že u jeho 1. stěžejního díla tedy AP to bude obdobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Vedro v Bangkoku .. image.jpg dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Maxi, jen tak dál, ty Ingy jsou tuze fotogenický hodinky. Po letech kousek, který bych si rád prohlédl v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 panedge: gratulace. A ty Ingy, to je něco. Já vždycky pokukoval po Plastiki, ale tyhle jsou tedy super. Já dnes takto, ale těším se jak malej harant na Seika oranžády, co snad zítra dorazí, abych je vzal příští týden na dovču, ta zima mě fakt nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Kafe pred šichtou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Maxi, jen tak dál, ty Ingy jsou tuze fotogenický hodinky. Po letech kousek, který bych si rád prohlédl v reálu.Sranda je, že si myslím přesný opak. A to, že fotogenické právě nejsou ani trochu. Ta bílá co vlastně není úplně bílá snad ani odfotit nejde. V reálu je to sakra jiné kafe a to se snažím fotit jak to nejlíp jde. V Carollinu jim zůstaly ty bílé se zlatýma ručkama což je hnus a pak ty černé a ty jsou...., no černé. Tak můžeš kouknout tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 To byla rychlost :-)A já stihl navštívit Chronoshop :-))Gratuluju, aneb poseste ci pokolikate nevstoupis do stejne reky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 tvl, husty, ty valis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Jdu spát, tak ještě jedna .... Královský palác v Bangkoku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Po letech kousek, který bych si rád prohlédl v reálu.Přesně tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel34 Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 (upraveno) panedge 16:16: S černým ciferníkem vypadaj fakt dobře! Upraveno 28. ledna 2014 uživatelem Pavel34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Trutnov jede! To je novej prirustek ke stavajicimu kombu Omega-Pam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 panedge: vyplatilo se na ně čekat, jsou krásný...gratuluji a děkuji, ušetřil si mi dost peněz. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Tady je lásky Miluju, že miluješ inženýry !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Mam je čím dal vic rad Ty tvoje prokletá Monaka, ještě teď na ně musím myslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 panedgeMaxT ..paráda borci..tady to jede jako prase.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Ty tvoje prokletá Monaka, ještě teď na ně musím myslet.Jsou nakažlivé, což Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Zkouším Isofrane, nejdřív mě to odpudilo, ale teď už mi to tak zlý nepřijde. Už se těším až to nafotím pořádně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Chlapci všem vám moc děkuju.Musím se přiznat,že jsem úplně na měkko,z těch hodinek samozřejmě,z vašich reakcí tady a tak vůbec.Byl to dost emotivní nákup,více bude v chlubírně.Prostě moje první Rolexy v životě. sta-jojo,mám všechno-Panerai na masírku,Omegy jako tool a DJ jako sváteční hodinky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky