Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Robertilos, Beet, správně, je to tam fajne, už mně tam znají :whistling:

Robertilos, jak je možné že tě ještě neznáme?

Na Hradě je na můj vkus moc velká tma, ale na sledování lumi dobré   :)

Já jsem tady spíš takový pozorovatel ;)

Odesláno

Pak že sou Moony decentní :-)

At si kdo chce co chce rika, at si mamka slzy utira, k moonum se hodi mesh jak k velbloudovi hrby. Prestoze samy o sobe vypadaji jak moderni hodinky nejen velikosti, mesh krasne pripomene, ze jsou to vlastne temer 50 let stare casomiry. 

Odesláno

Wolove, takovy pamatny misto chronomagu a vy to urcujete podle plechovky pred barakem :-)

Odpoledne hranaty oblekovky

Sorry, já jsem z daleka, tak jsem v tom žádné památné místo nepoznal. A tak mě fakt napadla jenom Sibiřovo auto  :guitar:

Odesláno

Na podobne vlne.

Keď som sa teraz po pár rokoch motal po Prahe, tak som tam našiel tú slávnu uličku luxusu a mal som sánku na zemi. Pre mňa, žijúceho v malom stredoslovenskom mestečku, to bola pecka. Cítil som sa zvláštne a do niektorých obchodoch som sa ani neodvážil :D Ale videl som konečne Moony a tieto pilotky IWC a nevedel som sa vynadívať. Predavač už aj pozeral, že či dýcham ešte.. S jedným v predajni ZENITH som si aj pekne pokecal a pri pohľade na ZENITH PILOT som tiež zamrzol. Na živo sú to neskutočne krásne hodinky a len sa mi potvrdilo, že raz budem musieť za niektoré vyvaliť veľkéé peniaze :D

Ja stále Fliegerchrono Monopusher :)

post-18856-0-58212900-1400180083_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Totok  :clap:

to musim pogratulovat, jsou super siwi!

a to jsem přestal myslet na to, že potřebuju nějaký modrý hodinky...díky...opravdu :D

Upraveno uživatelem El Nano
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...