Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

V práci

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

:clap: ty tečky na konci bych si vyložil tak, že to bude mít ještě další zábavné pokračování.

V místě, kde to visí, by tě pomyšlení na ty zábavné věci asi brzy přešly  :D

Odesláno

Dlouho jsem Tudorům nemohl přijít na chuť, ale na tom řemenu jsou bezchybné! 

Tudory jsou samy o sobě hrozná nuda, to Ondrova ruka tomu teprve dodává tu správnou šťávu!

Já dneska ráno díky kocovině zapomněl doma pilotky, takže mám sluneční hodinky...ale bo nesvítí, tak mi stojí

Odesláno (upraveno)

Parádní kousek, doufám, že to máš v kalendářovém formátu :lol2:

Jo a s tou rukou máš recht, je jich tady pár takových kouzelně fotogenických, které snesou snad všechno :photo: . Krom Ondry mě napadá ještě Kristian.nov a Adovy Déčka

Tudory jsou samy o sobě hrozná nuda, to Ondrova ruka tomu teprve dodává tu správnou šťávu!

Já dneska ráno díky kocovině zapomněl doma pilotky, takže mám sluneční hodinky...ale bo nesvítí, tak mi stojí

Upraveno uživatelem Kostra
Odesláno (upraveno)

Parádní kousek, doufám, že to máš v kalendářovém formátu :lol2:

Jo a s tou rukou máš recht, je jich tady pár takových kouzelně fotogenických, které snesou snad všechno :photo: . Krom Ondry mě napadá ještě Kristian.nov a Adovy Déčka

Ale jo, pokud bude zájem...je to taková tady poměrně málo profláklá značka

Upraveno uživatelem Ondoni
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...