Juraj11 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 .sekta v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Kinderrolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Trocha tritia do pochmurného počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 sekta v akci Si to zivo predstavujem ako na tom sabate najprv obetuju panenske Seiko5 vo foliach a potom po zvysok vecera recituju iluminatske zaklinadla perfektne zakodovane v replikach ako "volove dame jeste rundu?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 .čerpáte sílu ze stromu? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Eterna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 . D.A. - Damasko Anonymous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Trochu soudnosti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Trochu osobitosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Trochu soudnosti.. Náhodou, mě se to líbí. Ale jedna kolegyně mi na podobnou kombinace (trikolóra + oblekovky) řekla:"Ty seš francouz? Nelíbí se mi to, vypadá to humpolácky" Ale je to prostě takový veselý a neokoukaný, proto se mi to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Tak toto sa nepaci ani peoplevi a to mam rad farby a cokoladu so slaninou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Pokud by to nebyl bicolor tak asi i ok. Tohle se ale fakt nepovedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Je to taky o nadhledu. Konkrétně u natostrapu, kterej logicky ani barevně většinou korsepodnovat nemůže, budeme-li vycházet z jeho původního účelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 barev neni nikdy dost...)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 tak snad tyhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) Prodlouzeny vikend, tak jsem vzal jsem Explorery na vylet stovky mil rovnych silnic pred nami a jedny draty pro bedjassona V pousti jsme potkali sileneho kamionaka ktery vymackaval z te svoji obludy nemozny, jel snad porad nad limit, kazdou chvili okupoval levy pruh a najizdel na auta pred sebou...pokazde kdyz se zacal rysovat v zrcatku, nemohl jsem si nevzpomenout na Spielberguv Duel. Radsi jsme mu ujeli a dorazili do oazy klidu Pres svoji averzi k vyskam jsem se vyhecoval a vydrapal se na tenhle sutr....snad by me african pochvalil...vsadim se ze pro nej by to byla odpoledni prochazka na kafe (v jeho pripade na pivo) Cesta dolu byla jeste horsi nez nahoru, radsi jsem se nedival nalevo ani napravo, prezil jsem a uz to valime nocni pousti, porusujeme predpisy a jedeme zavratnych 85 mil v hodine I tak cesta ubyha neskutecne pomalu, pamatuju si jak nam 2 roky zpatky navigace zahlasila v tehle oblasti po najezdu na dalnici "nyni jedte 600 mil rovne" Cilovou destinaci asi poznate Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Ta první fotka je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) kloubik: Slušný kopec - tam bych se chtěl též vydrápat, pokud bych měl příležitost. A jinak fakt dost dobré fotky, klobouk dolů... Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Už hodinku GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky