Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Trochu soudnosti..

Náhodou, mě se to líbí. Ale jedna kolegyně mi na podobnou kombinace (trikolóra + oblekovky) řekla:"Ty seš francouz? Nelíbí se mi to, vypadá to humpolácky" Ale je to prostě takový veselý a neokoukaný, proto se mi to líbí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prodlouzeny vikend, tak jsem vzal jsem Explorery na vylet

stovky mil rovnych silnic pred nami a jedny draty pro bedjassona

20141127_071140_1.jpg

V pousti jsme potkali sileneho kamionaka ktery vymackaval z te svoji obludy nemozny, jel snad porad nad limit, kazdou chvili okupoval levy pruh a najizdel na auta pred sebou...pokazde kdyz se zacal rysovat v zrcatku, nemohl jsem si nevzpomenout na Spielberguv Duel.

20141128_103049_1.jpg

Radsi jsme mu ujeli a dorazili do oazy klidu

20141128_134456_HDR_1.jpg

Pres svoji averzi k vyskam jsem se vyhecoval a vydrapal se na tenhle sutr....snad by me african pochvalil...vsadim se ze pro nej by to byla odpoledni prochazka na kafe (v jeho pripade na pivo)  :)

20141128_143100_HDR_1.jpg

Cesta dolu byla jeste horsi nez nahoru, radsi jsem se nedival nalevo ani napravo, prezil jsem a uz to valime nocni pousti, porusujeme predpisy a jedeme zavratnych 85 mil v hodine :) I tak cesta ubyha neskutecne pomalu, pamatuju si jak nam 2 roky zpatky navigace zahlasila v tehle oblasti po najezdu na dalnici "nyni jedte 600 mil rovne" :)

IMGP5180_1.jpg

Cilovou destinaci asi poznate   :)

20141128_223249_Night_1.jpg

20141128_224136_Night_1.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

kloubik: Slušný kopec - tam bych se chtěl též vydrápat, pokud bych měl příležitost. A jinak fakt dost dobré fotky, klobouk dolů...

Upraveno uživatelem LukeD
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...