Marcus Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 V 25. 7. 2015 v 19:14, Jiřina napsal: Idwálni kombinace po kole. No ni? No jo. Pošli to do Aperolu, fratelli budou mít radost. (fakt pěkná fotka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Ja jsem dnes sel kamaradovi na rozlucku se svobodou a vzal jsem to kolem kostela... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Dlouho jsem neměl na ruce nic na kůži..... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 V 25. 7. 2015 v 21:26, bobi napsal: Tady běží aspoň televize Proč ti ta ručka svítí jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Já nevím,proč to na té fotce tak je ? V reálu svítí samozřejmě stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Takové malé, pěkné museum :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Jedna nedělní cestopisná za dva bludišťáky, kampak jsme s bondovkama vyrazili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 dobre modre rano vsem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 dobre modre rano vsem :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 (upraveno) double post .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. července 2015 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 (upraveno) V 26. 7. 2015 v 8:05, Kostra napsal: Jedna nedělní cestopisná za dva bludišťáky, kampak jsme s bondovkama vyrazili? Hradec nad Moravicí? Upraveno 26. července 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 V 26. 7. 2015 v 6:50, Liqid napsal: Proč ti ta ručka svítí jinak? V 26. 7. 2015 v 7:34, bobi napsal: Já nevím,proč to na té fotce tak je ? V reálu svítí samozřejmě stejně. Nedalo mi to, a vyfotil jsem znovu Ono pouhým okem to v reálu vypadá docela stejně.Ale vzal jsem si i lupu,a prostě když se na to člověk zaměří tak ty barvičky jsou fakt jiné. Já hodinky fotil (cvaknul) včera večer jen tak z nudy.Byl to tuším vůbec první večerní snímek, takže díky tomu jsem si toho také všiml. Jinak bych na to asi tak honem ani nepřišel.Jo a navíc,že hodil Liqid ten dotaz (Proč ti ta ručka svítí jinak?)Tak jsem pro zajímavost před chvílí ještě pár "rychlocvaků" vytvořil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 V 26. 7. 2015 v 8:08, lloffass napsal: Hradec nad Moravicí?Well done Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 V 26. 7. 2015 v 8:38, bobi napsal: Nedalo mi to, a vyfotil jsem znovu Ono pouhým okem to v reálu vypadá docela stejně.Ale vzal jsem si i lupu,a prostě když se na to člověk zaměří tak ty barvičky jsou fakt jiné. Já hodinky fotil (cvaknul) včera večer jen tak z nudy.Byl to tuším vůbec první večerní snímek, takže díky tomu jsem si toho také všiml. Jinak bych na to asi tak honem ani nepřišel.Jo a navíc,že hodil Liqid ten dotaz (Proč ti ta ručka svítí jinak?)Tak jsem pro zajímavost před chvílí ještě pár "rychlocvaků" vytvořil No8.jpgNo1.jpg No2.jpg Omlouvám se za neznalost, opravdu to tak je. Mám původní bondovky a ty mají lumi všude zelenou. Keramické modely by měly mít zelenou jen ručku a lumi bod, zbytek modrý. Porovnání zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Jo , tady je ten rozdíl pěkně vidět. I když večer mi luminiscence přijde fakt (viděno pouhým okem) stejná - modrá. Hmm, možná jsem taky barvoslepej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Vypada to jak v Itálii, ale je to jinde:-) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Slunicko nesviti: Tak kontrola casu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 (upraveno) V 26. 7. 2015 v 9:20, Moty napsal: Vypada to jak v Itálii, ale je to jinde:-) Bite my shiny metal *** with TapaTo je Krumlov, to poznám.. Upraveno 26. července 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky