Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

V 26. 7. 2015 v 6:50, Liqid napsal:

Proč ti ta ručka svítí jinak?

V 26. 7. 2015 v 7:34, bobi napsal:

Já nevím,proč to na té fotce tak je :eek:? V reálu svítí samozřejmě stejně. 

Nedalo mi to, a vyfotil jsem znovu Ono pouhým okem to v reálu vypadá docela stejně.Ale vzal jsem si i lupu,a prostě když se na to člověk zaměří tak ty barvičky jsou fakt jiné. Já hodinky fotil (cvaknul) včera večer jen tak z nudy.Byl to tuším vůbec první večerní snímek, takže díky tomu jsem si toho také všiml. Jinak bych na to asi tak honem ani nepřišel.Jo a navíc,že hodil Liqid ten dotaz (Proč ti ta ručka svítí jinak?)

Tak jsem pro zajímavost před chvílí ještě pár "rychlocvaků" vytvořil :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 26. 7. 2015 v 8:38, bobi napsal:

Nedalo mi to, a vyfotil jsem znovu Ono pouhým okem to v reálu vypadá docela stejně.Ale vzal jsem si i lupu,a prostě když se na to člověk zaměří tak ty barvičky jsou fakt jiné. Já hodinky fotil (cvaknul) včera večer jen tak z nudy.Byl to tuším vůbec první večerní snímek, takže díky tomu jsem si toho také všiml. Jinak bych na to asi tak honem ani nepřišel.Jo a navíc,že hodil Liqid ten dotaz (Proč ti ta ručka svítí jinak?)

Tak jsem pro zajímavost před chvílí ještě pár "rychlocvaků" vytvořil :)

attachicon.gifNo8.jpg

attachicon.gifNo1.jpg attachicon.gifNo2.jpg

Omlouvám se za neznalost, opravdu to tak je. Mám původní bondovky a ty mají lumi všude zelenou. Keramické modely by měly mít zelenou jen ručku a lumi bod, zbytek modrý.

Porovnání zde:

DSCF0823.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...