Kid_A Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) moc povedene!!! Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem filo-boxer
Dali Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Cestou do praceBlahopřeju asi nejhezčí hodinky, navíc s parádním strojkem.
Karussell Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Prej nějaký nezničitelný německý noname hodinky. gratuluju, ty jsou pařba! Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem filo-boxer
Michal444 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 a opat suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Prvne jsem vzal do prace svoje "zlaticka". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
emef Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Díky všem za gratulace, jsou fakt skvělý.Jinak pro upřesnění, jsou to ty Vitovy z prodeje, dřív Stephenovy. A jsou to teda Dievas Flieger, německej asimikrobrand, kterej se vyžívá v technickejch úchylárnách. Čili tydle by měly bejt nepoškrábatelný, nerozbitný, antimagnetický a díky šroubovací korunce taky vodotěsný. Komplet vyrobený v Německu, kromě strojku, ten je v Německu jenom potuněnej.Prostě ideální hodinky do kanceláře k počítači, do hospody a na procházky v polobotkách. Jo a taky svítěj, takže i do postele.Prostě pro piloty mýho kalibru ideální.
pebe Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Díky všem za gratulace, jsou fakt skvělý.Jinak pro upřesnění, jsou to ty Vitovy z prodeje, dřív Stephenovy. A jsou to teda Dievas Flieger, německej asimikrobrand, kterej se vyžívá v technickejch úchylárnách. Čili tydle by měly bejt nepoškrábatelný, nerozbitný, antimagnetický a díky šroubovací korunce taky vodotěsný. Komplet vyrobený v Německu, kromě strojku, ten je v Německu jenom potuněnej.Prostě ideální hodinky do kanceláře k počítači, do hospody a na procházky v polobotkách. Jo a taky svítěj, takže i do postele.Prostě pro piloty mýho kalibru ideální. pouzdro by mělo být stejné jako mají Sinn 556 nebo Tourby Small Aviatorněkde jsem četl, že i když udávají WR100, měly by v klidu projít i WR200 jako Sinn 556mně se akorát nelíbí ta vintage lumi, jinak jsou krásný
ave1112 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Planety v cierno bielom prevedeni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Fotka sice není dnešní, ale na ruce sou. Betelný hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MJ. Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Konrad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem MJ.
Sedlin Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
emef Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 pouzdro by mělo být stejné jako mají Sinn 556 nebo Tourby Small Aviatorněkde jsem četl, že i když udávají WR100, měly by v klidu projít i WR200 jako Sinn 556mně se akorát nelíbí ta vintage lumi, jinak jsou krásnýTo pouzdro je papírově o mm větší, tak nevim. A má to bejt z nějaký jejich divnooceli. Ale klíďo to může bejt to samý.Ta vintage lumi mě právě ba. Nějak se mi nechce čekat 50 let, až to zežloutne.
michalval Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Dnes poprvé;-)Ja su tak šťastné a spokojené. image.jpegParáda, Ty ti seknou! Tyhle mi k Tobě pasujou. A navíc to jsou ještě Marky s jedním oknem datumovky - ty "dnešní" trojokna absolutně neuzávám.A taky jsi uzavřel jedno z nejdelších prodejních vláken tady
McStinger Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Prvne jsem vzal do prace svoje "zlaticka". IMG_20160126_102514.JPG Som nevedel, že ich tu niekto má. Viac fotiek pls
tano Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Take od Konrada . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Drobný tuning, už jsem se nudil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matthias Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Nechteji z ruky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Nosil hodinky značky Graham, myslel si, že je to známka punku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Zmiziku-mas to moc hezky...paradni hodinky Ja mam na ruce steiny,ale neumim je nafotit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky