Kid_A Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) moc povedene!!! Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Cestou do praceBlahopřeju asi nejhezčí hodinky, navíc s parádním strojkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Prej nějaký nezničitelný německý noname hodinky. gratuluju, ty jsou pařba! Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 a opat suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Prvne jsem vzal do prace svoje "zlaticka". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Díky všem za gratulace, jsou fakt skvělý.Jinak pro upřesnění, jsou to ty Vitovy z prodeje, dřív Stephenovy. A jsou to teda Dievas Flieger, německej asimikrobrand, kterej se vyžívá v technickejch úchylárnách. Čili tydle by měly bejt nepoškrábatelný, nerozbitný, antimagnetický a díky šroubovací korunce taky vodotěsný. Komplet vyrobený v Německu, kromě strojku, ten je v Německu jenom potuněnej.Prostě ideální hodinky do kanceláře k počítači, do hospody a na procházky v polobotkách. Jo a taky svítěj, takže i do postele.Prostě pro piloty mýho kalibru ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Díky všem za gratulace, jsou fakt skvělý.Jinak pro upřesnění, jsou to ty Vitovy z prodeje, dřív Stephenovy. A jsou to teda Dievas Flieger, německej asimikrobrand, kterej se vyžívá v technickejch úchylárnách. Čili tydle by měly bejt nepoškrábatelný, nerozbitný, antimagnetický a díky šroubovací korunce taky vodotěsný. Komplet vyrobený v Německu, kromě strojku, ten je v Německu jenom potuněnej.Prostě ideální hodinky do kanceláře k počítači, do hospody a na procházky v polobotkách. Jo a taky svítěj, takže i do postele.Prostě pro piloty mýho kalibru ideální. pouzdro by mělo být stejné jako mají Sinn 556 nebo Tourby Small Aviatorněkde jsem četl, že i když udávají WR100, měly by v klidu projít i WR200 jako Sinn 556mně se akorát nelíbí ta vintage lumi, jinak jsou krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Planety v cierno bielom prevedeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Fotka sice není dnešní, ale na ruce sou. Betelný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Konrad Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 pouzdro by mělo být stejné jako mají Sinn 556 nebo Tourby Small Aviatorněkde jsem četl, že i když udávají WR100, měly by v klidu projít i WR200 jako Sinn 556mně se akorát nelíbí ta vintage lumi, jinak jsou krásnýTo pouzdro je papírově o mm větší, tak nevim. A má to bejt z nějaký jejich divnooceli. Ale klíďo to může bejt to samý.Ta vintage lumi mě právě ba. Nějak se mi nechce čekat 50 let, až to zežloutne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Dnes poprvé;-)Ja su tak šťastné a spokojené. image.jpegParáda, Ty ti seknou! Tyhle mi k Tobě pasujou. A navíc to jsou ještě Marky s jedním oknem datumovky - ty "dnešní" trojokna absolutně neuzávám.A taky jsi uzavřel jedno z nejdelších prodejních vláken tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Prvne jsem vzal do prace svoje "zlaticka". IMG_20160126_102514.JPG Som nevedel, že ich tu niekto má. Viac fotiek pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Take od Konrada . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Drobný tuning, už jsem se nudil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Nechteji z ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Matt : moc pěkné Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Nosil hodinky značky Graham, myslel si, že je to známka punku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Zmiziku-mas to moc hezky...paradni hodinky Ja mam na ruce steiny,ale neumim je nafotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky