nividic Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Tak zatím zajíždím a seznamuju se, ale spokojenej jsem řádně. Baví mě ten smích spolujezdců :-)) jojo, gratuluju, užiješ si toho ažaž. to samé to bylo v V70R, navíc ten zvuk!
honza71 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Delaji mi spolecnost jiz od vcera a budou se mnou az do patku.
tano Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 LovecK a Dee: mate to paradni panove, jeden jak druhy .
docdan Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Už 10 dní... Nádhera líbí se mi ta Tudorovska ruze na korunce. Pelogosy mají na korunce štít. Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Upraveno 2. února 2016 uživatelem filo-boxer
Vit Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Delaji mi spolecnost jiz od vcera a budou se mnou az do patku. Jsou moc hezké Honzo, buď rád, že jsi je neprodal.
honza71 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Jsou moc hezké Honzo, buď rád, že jsi je neprodal.Vsak taky jsem. Tyhle mi jsou souzeny, ty uz nikdy nedam, leda by na chleba nebylo ;-)Navic jsem ted ten skoro GP ambasador, tak je ani pustit nesmim :-D
Fade Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Tak konečně nové Igeny! Původně jsem se dost bál bílých ruček a indexů, ale musím říct, že naživo vypadají opravdu skvěle! Navíc, ten kaučukový řemínek z Eltonu je taky skutečně pohodlný. Nerezové pouzdro jim taky dává jiný rozměr.
ondralbc Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Tak konečně nové Igeny! Původně jsem se dost bál bílých ruček a indexů, ale musím říct, že naživo vypadají opravdu skvěle! Navíc, ten kaučukový řemínek z Eltonu je taky skutečně pohodlný. Nerezové pouzdro jim taky dává jiný rozměr.Hmmm, co ta sranda stojí?
LovecK Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 2 Cegy: taky se nudim... Dam tomu tak den, dva...
CEGY Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 2 Cegy: taky se nudim... Dam tomu tak den, dva... Jj, není se už kam hnout, tak je downgrade řešení. Jedny JDM monstra mám taky na cestě..Nech si je aspoň na leto. Já, vím, je to ještě za dlouho
Bells Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Panedge ty Doxy jsou super! Jedny z hodinek, u kterých se mi rapidně změnil názor, na začátku mi to nic neříkalo, ale teď mi přijdou naprosto skvělé a na léto naprosto ideální volbou potápek.A ať nejsem OT, tak já stále Alpinery
Doporučené příspěvky