organic Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 O velky Chronomagu odpust, zhresil jsem Odstup Satane!
nividic Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Gratulace Ondro, tak už jsou doma! Já jednu předobědovou kanclózní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Ako kazdy den tak aj dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 O velky Chronomagu odpust, zhresil jsem No potes koste. Jak nekdo s tolika peknyma hodinkama muze dat tohle na pazouru :-D
VintageLover Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 PAMVěříš, že jsem na to dneska myslel, žes je koupil? Telepatie
McStinger Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 O velky Chronomagu odpust, zhresil jsem Čo to je za vlčákovinu? Hoď to do smeťáku, na smeťák daj dvanásť sviec, zapáľ ich a kým nedohoria do polovice, dookola opakuj "Odriekam sa Satanáša!". Potom ich horiace hoď do smeťáku, Satan bude následne spálený. Aj s malou rezervou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Odstup Satane! No potes koste. Jak nekdo s tolika peknyma hodinkama muze dat tohle na pazouru :-D Čo to je za vlčákovinu? Hoď to do smeťáku, na smeťák daj dvanásť sviec, zapáľ ich a kým nedohoria do polovice, dookola opakuj "Odriekam sa Satanáša!". Potom ich horiace hoď do smeťáku, Satan bude následne spálený. Aj s malou rezervou.Niceho se nebojte pratele, jenom vas tak skadlim :-) Tohle samozrejme neni nahrada za hodinky, ty mam klasicky na levacce. Tohle mam na zkousku na prave ruce. Rozhodl jsem se trosku monitorovat svuj pohyb, takze tahla Satanasska vec umi HR, kroky, kalorie, spanek a dalsi nutne nezbytne motivacni blbinky, aby to cloveka donutilo se hybat vic, nez obvykle ;-)
xjr1 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Klasika, furt mě baví i po tolika letech... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
minimus80 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 "tocim" len jedny a menim cierny/hnedy aligator a tah ...dnes cierny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Tak to je krasa! To je no nené tak které to nepřežili? Kupodivu to přežily všechny Gratulace Ondro, tak už jsou doma!Já jednu předobědovou kanclózní. Diky Věříš, že jsem na to dneska myslel, žes je koupil? Telepatie Pěkně , to víš , podobné myšlenkové pochody
deep12 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Moja kazdodenna radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
foldes Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Mam pocit, ze s nima tady budu chvilku otravovat:)
ave1112 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Mam pocit, ze s nima tady budu chvilku otravovat:)V klude mozes pokracovat v tom otravovani su bozie, proste nadherne:-) Upraveno 4. února 2016 uživatelem filo-boxer
michalval Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 znds1.jpgKurňa to je nádhera. Co to je za rok, prosím?
Návštěvník dabelM Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Super stylová lokace na oslavu nového přírůstku.... Upraveno 3. února 2016 uživatelem dabelM
Mirek Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Mam pocit, ze s nima tady budu chvilku otravovat:)Pěkně, pěkně, ty otravo! A co takhle dát kamarádům vědět, že seš s novou akvizicí ve Štatlu a pochlubit se?? Budeš tu i zítra? Protože to by mohla být doslova LV session ;-)A abych nebyl ot, taky si zaotravuju... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. února 2016 uživatelem filo-boxer
mAra_ Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Tak dneska takhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
foldes Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Mirek:Vim vo tom:). Dan se mnou sel rano schvalit a okouknout znaleckym okem tyhle jestli jsou ok. Hele zejtra jen na zkousku a pak jedu na chalupu na slovac. Ale co v nedeli? Se budu vracet a stejne bych mel u Dana vyzvednout krabicu k ojstrum?
Doporučené příspěvky