Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

O velky Chronomagu odpust, zhresil jsem

Čo to je za vlčákovinu? Hoď to do smeťáku, na smeťák daj dvanásť sviec, zapáľ ich a kým nedohoria do polovice, dookola opakuj "Odriekam sa Satanáša!". Potom ich horiace hoď do smeťáku, Satan bude následne spálený. Aj s malou rezervou.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Odstup Satane!

No potes koste. Jak nekdo s tolika peknyma hodinkama muze dat tohle na pazouru :-D

Čo to je za vlčákovinu? Hoď to do smeťáku, na smeťák daj dvanásť sviec, zapáľ ich a kým nedohoria do polovice, dookola opakuj "Odriekam sa Satanáša!". Potom ich horiace hoď do smeťáku, Satan bude následne spálený. Aj s malou rezervou.

Niceho se nebojte pratele, jenom vas tak skadlim :-) Tohle samozrejme neni nahrada za hodinky, ty mam klasicky na levacce. Tohle mam na zkousku na prave ruce. Rozhodl jsem se trosku monitorovat svuj pohyb, takze tahla Satanasska vec umi HR, kroky, kalorie, spanek a dalsi nutne nezbytne motivacni blbinky, aby to cloveka donutilo se hybat vic, nez obvykle ;-)

Odesláno

Klasika, furt mě baví i po tolika letech...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak to je krasa!

To je :)

no nené :) tak které to nepřežili? :)

Kupodivu to přežily všechny ;)

Gratulace Ondro, tak už jsou doma!

Já jednu předobědovou kanclózní.

Diky :)

Věříš, že jsem na to dneska myslel, žes je koupil? Telepatie :)

Pěkně :), to víš , podobné myšlenkové pochody :cheers:
Odesláno (upraveno)

Mam pocit, ze s nima tady budu chvilku otravovat:)

V klude mozes pokracovat v tom otravovani su bozie, proste nadherne:-)

Upraveno uživatelem filo-boxer
Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Super stylová lokace na oslavu nového přírůstku....

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno (upraveno)

Mam pocit, ze s nima tady budu chvilku otravovat:)

Pěkně, pěkně, ty otravo! A co takhle dát kamarádům vědět, že seš s novou akvizicí ve Štatlu a pochlubit se?? Budeš tu i zítra? Protože to by mohla být doslova LV session ;-)

A abych nebyl ot, taky si zaotravuju...

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Mirek:Vim vo tom:). Dan se mnou sel rano schvalit a okouknout znaleckym okem tyhle jestli jsou ok. Hele zejtra jen na zkousku a pak jedu na chalupu na slovac. Ale co v nedeli? Se budu vracet a stejne bych mel u Dana vyzvednout krabicu k ojstrum?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...