Rodkopf Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Rampouchu slusi vice, nez mi Gesendet von iPhone mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Na ruce uz vikend, ale prede mnou jeste fura patecnich povinnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Sakryš, nemůžu se na ně vynadívat. Dej mi vědět až je jednou budeš chtít pustit. já jsem na tom momentálně stejně, na tom meshi mě nehorázně baví. K večeru snad přidám pár fotek do mého fotovlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 GT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Ale ale copak to vidím, paráda Marty, tyto pilotky od Alpiny jsou skvělé!Já jako již tradičně AlpineryJo jo, jsou super. Nějak jsem je koupil, že je zkusím, ale líbí se mi víc a víc. Asi si je nechám. Ale znáš to, chronobundus .... tak kdyby si je chtěl )))) Hodně dobrý. Já taky Alpíny.IMG_20160429_145951 (Kopírovat).jpgNějak mě v poslední době ta Alpiny sedí Pátek odpoledne, košile sundaná a chce to trochu té rebélie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Páteční poskakovaná na D4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 @MiceyJsou pěkný na tom meshi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 ty Airmany...Měl jsem připravenou prkenici, když je YPO pouštěl, ale neodhodlal jsem se.... ja som nad nimi silno uvazoval.. nastastie som to nestihol Este ma dlhodobo pokusaju Chrono 08, tie sa tu obcas vyskytnu.. To je moja velka trojka: Chrono 08, A17 s Valgranges a SST-06. Najlepsie co v ramci serie Airman vyrobili (plus tie povodne zwergwerky, ale to nie je na moju ruku) proste nemaju chybu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Na doma tyhle ruske krasavice:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Jo jo, jsou super. Nějak jsem je koupil, že je zkusím, ale líbí se mi víc a víc. Asi si je nechám. Ale znáš to, chronobundus .... tak kdyby si je chtěl )))) Nějak mě v poslední době ta Alpiny sedí Pátek odpoledne, košile sundaná a chce to trochu té rebélie Pěkná barevná kombinace ,taky budu muset vyzkoušet.Na zulu ani natu jsem je ještě neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Na ruce uz vikend, ale prede mnou jeste fura patecnich povinnosti...To asi neni keramicka luneta, ze? Prijde mi, ze se celkem leskne. Loni jsem po nich pokukoval a zacinam znovu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 To asi neni keramicka luneta, ze? Prijde mi, ze se celkem leskne. Loni jsem po nich pokukoval a zacinam znovu :-)Neni, je to plech, ale leskne se to pekne. V podstate cele hodinky jsou silene lestenky, zvlast, kdyz je pak clovek hodi na tah Ale vnejsi AR je hodne nachylny, jak uz to tak byva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 hranáće Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 hranáće Provokatere! Tydle chci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 A ještě cesta z nákupu - dneska si to užívám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Neni, je to plech, ale leskne se to pekne. V podstate cele hodinky jsou silene lestenky, zvlast, kdyz je pak clovek hodi na tah Ale vnejsi AR je hodne nachylny, jak uz to tak byva.Dik za info. Budu se na ne muset zajet podivat, jak vypadaji nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Provokatere! Tydle chci!Kvarcky za pár šup? tě nemůžou rozhodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Nautily u Badenského rybníka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Porad becka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky