Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Ale ale copak to vidím, paráda Marty, tyto pilotky od Alpiny jsou skvělé!

Já jako již tradičně Alpinery

Jo jo, jsou super. Nějak jsem je koupil, že je zkusím, ale líbí se mi víc a víc. Asi si je nechám. Ale znáš to, chronobundus .... tak kdyby si je chtěl :) ))))

Hodně dobrý. Já taky Alpíny.

attachicon.gifIMG_20160429_145951 (Kopírovat).jpg

Nějak mě v poslední době ta Alpiny sedí :)

Pátek odpoledne, košile sundaná a chce to trochu té rebélie :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty Airmany...Měl jsem připravenou prkenici, když je YPO pouštěl, ale neodhodlal jsem se....

ja som nad nimi silno uvazoval.. nastastie som to nestihol :) Este ma dlhodobo pokusaju Chrono 08, tie sa tu obcas vyskytnu.. To je moja velka trojka: Chrono 08, A17 s Valgranges a SST-06. Najlepsie co v ramci serie Airman vyrobili (plus tie povodne zwergwerky, ale to nie je na moju ruku)

proste nemaju chybu..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Jo jo, jsou super. Nějak jsem je koupil, že je zkusím, ale líbí se mi víc a víc. Asi si je nechám. Ale znáš to, chronobundus .... tak kdyby si je chtěl :) ))))

Nějak mě v poslední době ta Alpiny sedí :)

Pátek odpoledne, košile sundaná a chce to trochu té rebélie :)

Pěkná barevná kombinace :) ,taky budu muset vyzkoušet.Na zulu ani natu jsem je ještě neměl.

Odkaz ke komentáři

To asi neni keramicka luneta, ze? Prijde mi, ze se celkem leskne. Loni jsem po nich pokukoval a zacinam znovu :-)

Neni, je to plech, ale leskne se to pekne. V podstate cele hodinky jsou silene lestenky, zvlast, kdyz je pak clovek hodi na tah Ale vnejsi AR je hodne nachylny, jak uz to tak byva.
Odkaz ke komentáři

Neni, je to plech, ale leskne se to pekne. V podstate cele hodinky jsou silene lestenky, zvlast, kdyz je pak clovek hodi na tah Ale vnejsi AR je hodne nachylny, jak uz to tak byva.

Dik za info. Budu se na ne muset zajet podivat, jak vypadaji nazivo.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...