jonas1 Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Dik, jsou perfektni. Jen mam pocit, ze jsou mi trochu velke. Treba se to zmeni, az je prehodim na tah. V posledni dobe jsem zvykly na velikost Rolex, tedy vsechno nad 40 mi pripada velke, s vyjimkou Moonu :-)Však B nemůžou byt malé nebo nedejboze akorát :-) ne, sedí Ti v pohodě, jejich dynko je uzpusobeno tak, aby se odtahovaly od ruky, takže bych velikost neřešil a užíval je společně s hezkým počasím :-)A přidávám jednu vzpomínkovou, jako by to bylo dnes :-)
M@chino Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Wau, tak tie sú brutálne...Ja rozmýšlam, či ich nehať na tahu, alebo ich dať zas na kaučuk...?Tah dobrý, ale guma o kousek lepší ...
M@chino Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Pro módní puristy littlea a nickolase, takhle to vypadá,když se toho chlap nebojí...Velká paráda ... !!!
M@chino Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Na ruce Rolex, ale otázka zní kde? Uff, Hiroshima...co je na tom pozitivní ... je to Czech Made ...
michalval Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Čekání na Ch.d.G... Doufám, že ten Chorche neletěl včera z té Paříže do Egypta... Já dnes opět Ufo
Chorche Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Doufám, že ten Chorche neletěl včera z té Paříže do Egypta... Já dnes opět Ufo IMG_7682.JPGZiju Odesláno z mého LG-D722 pomocí Tapatalk
michalval Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Ziju Odesláno z mého LG-D722 pomocí TapatalkTak to je dobře. Fakt jsem nevtipkoval - letiště sedělo, čas by taky odpovídal - a nebyl jsi dnes na fóru. Tak konec pátrání
Chorche Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Tak to je dobře. Fakt jsem nevtipkoval - letiště sedělo, čas by taky odpovídal - a nebyl jsi dnes na fóru. Tak konec pátrání Díky, to se ceni:) Odesláno z mého LG-D722 pomocí Tapatalk
Filip.J Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Doufám, že ten Chorche neletěl včera z té Paříže do Egypta... Tak to je dobře. Fakt jsem nevtipkoval - letiště sedělo, čas by taky odpovídal - a nebyl jsi dnes na fóru. Tak konec pátrání
Sicik Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Nejoblíbenější Sent from my iPad using Tapatalk
wizard-ov Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Plně nabito, čepele na ručičkách naostřeny...
rooosta Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 obed sa blizi...konecne vyslo aj slnko
patprom Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Však B nemůžou byt malé nebo nedejboze akorát :-) ne, sedí Ti v pohodě, jejich dynko je uzpusobeno tak, aby se odtahovaly od ruky, takže bych velikost neřešil a užíval je společně s hezkým počasím :-)A přidávám jednu vzpomínkovou, jako by to bylo dnes :-)Tak asi jo :-) Uvidím, až budou nahozeny na tahu
Doporučené příspěvky