Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dik, jsou perfektni. Jen mam pocit, ze jsou mi trochu velke. Treba se to zmeni, az je prehodim na tah. V posledni dobe jsem zvykly na velikost Rolex, tedy vsechno nad 40 mi pripada velke, s vyjimkou Moonu :-)

Však B nemůžou byt malé nebo nedejboze akorát :-) ne, sedí Ti v pohodě, jejich dynko je uzpusobeno tak, aby se odtahovaly od ruky, takže bych velikost neřešil a užíval je společně s hezkým počasím :-)

A přidávám jednu vzpomínkovou, jako by to bylo dnes :-)

post-24616-0-82164300-1463635533_thumb.jpeg

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Wau, tak tie sú brutálne...

Ja rozmýšlam, či ich nehať na tahu, alebo ich dať zas na kaučuk...?07c1cf60bcfe1020da6e8c3e8787b8a3.jpg

Tah dobrý, ale guma o kousek lepší ... :)

Odesláno

Ziju

Odesláno z mého LG-D722 pomocí Tapatalk

Tak to je dobře. Fakt jsem nevtipkoval - letiště sedělo, čas by taky odpovídal - a nebyl jsi dnes na fóru. Tak konec pátrání  ;)

Odesláno

Tak to je dobře. Fakt jsem nevtipkoval - letiště sedělo, čas by taky odpovídal - a nebyl jsi dnes na fóru. Tak konec pátrání ;)

Díky, to se ceni:)

Odesláno z mého LG-D722 pomocí Tapatalk

Odesláno

Doufám, že ten Chorche neletěl včera z té Paříže do Egypta...

Tak to je dobře. Fakt jsem nevtipkoval - letiště sedělo, čas by taky odpovídal - a nebyl jsi dnes na fóru. Tak konec pátrání  ;)

:speak_cool:  :angel:  :smile_anim:

Odesláno

Však B nemůžou byt malé nebo nedejboze akorát :-) ne, sedí Ti v pohodě, jejich dynko je uzpusobeno tak, aby se odtahovaly od ruky, takže bych velikost neřešil a užíval je společně s hezkým počasím :-)

A přidávám jednu vzpomínkovou, jako by to bylo dnes :-)

Tak asi jo :-) Uvidím, až budou nahozeny na tahu

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...