TomS Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Víkendová projížďka Sent from my iPhone using Tapatalk
M3maniac Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Dárek od kolegy, který dovalil z dovolené....Super kolega..... raději dostanu pohlednici za 5kaček než toto....co s tím budeš dělat?
m.n. Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Dárek od kolegy, který dovalil z dovolené.... Nechci ti kazit radost, ale to bude fake, takový model jsem neviděl a nemůžu ho najít ani na stránkách...
bobi Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 A sakra, to mne ani nenapadlo... Taky by mě to vůůůbec nenapadlo
Kostra Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Dárek od kolegy, který dovalil z dovolené....Tak bych řekl Wizi, že jsi se právě dostal na konec své chronocesty Ty hodinky mají prostě všechno o čem může chronomagor snít, šutry, měsíček, spoustu ručiček, čudlíků a velkou korunku na cifru Už se těším na ten výprodej z tvých šuplíků, protože toto by z ruky sundal jen cyp
Toblin Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 (upraveno) Black Star Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. června 2016 uživatelem Toblin
tano Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Uz jsem se na ne tesil . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vitvarak Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Dárek od kolegy, který dovalil z dovolené.... To jsou ty nové keramické Daytony?
Toblin Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 A sakra, to mne ani nenapadlo... Nenech se zviklat, je to vzácná limitka
3RYCK Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Víkendová projížďka Sent from my iPhone using Tapatalk Wow, zajazdiť si na klasickej 911, tomu vravím krásny víkend
siwi Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Nenech se zviklat, je to vzácná limitka ...z noční směny
Liqid Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Dopoledne na cestě pro chleba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wizard-ov Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Tak jedna z denní směny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Tak jedna z denní směny Máš to hezké, synku :-)
semi001 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Máš to hezké, synku :-)Pěkné Které to nepřežili?
M@chino Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Tak i tak ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mechac Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Tímto bych rád poděkoval nejmenovanému členovi za nezištný hint v podobě častého postování Beoplay A1 na svém FB. Jen díky tomu mi teď dělá v práci / doma radost tahle nádhera :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TomcatCZ Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Ale to je A2 :-) mam doma stejnou kombinaci (SMPc+A2)
Mechac Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Jo dostala se ke mě tahle limitka k 90. letému výročí za super cenu :-) A1 nějak není dostupná...
Doporučené příspěvky