vladacr Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Na Šumavě chčije, pod botami čvachtá rašelina a revíčkům to nevadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Na Šumavě chčije, pod botami čvachtá rašelina a revíčkům to nevadí... Já myslel, že jsi je pustil... Perfekt :-) Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Nevěřil bych tomu, kdybych to nezažil. Není to žádné vyhoření, ztráta inspirace nebo snad motivace. Jen jsem našel hodinky, které nemám potřebu střídat s jinými. Edox Hydrosub + Isofrane. Co si budeme povídat, nebojím se o ně. Díky vodotěsnosti 500 metrů a rozumné pořizovací ceně není chvíle, kdy bych je musel povinně sundavat. Díky barvě ciferníku si je mohu vzít v pohodě ke košily a nikoho to neurazí. Nekriticky musím napsat, že díky fajn výšce pouzdra mi skvěle sedí na ruce. Dal jsem Panerai na běžný servis a ani jsem se neptal, kdy budou hotové. 20160802_134238_1.jpg 20160802_134521_1.jpgPěkný macky, nechceš je na čas vyměnit za Revíčka? Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Double S Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Konecne padla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 ke košili oblekovky, na odpolední směnu potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeňa Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Oboje jsou potápky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Prosím tě, kolik máš ruku? Tyhle Edoxy jsou dost velký. Asi 19-20cm. Jacob - Hydrosuby jsou super. Trochu mne štve, že jsem jejich limitku pustil... Jo, to teda jsou :-)! Fakt mám po dlouhé době klid a namísto cyklického sondování Chrono24, WUS atd. jdu raději na pivo. Pěkný macky, nechceš je na čas vyměnit za Revíčka? Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk To ne :-). Mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Já myslel, že jsi je pustil... Perfekt :-) Odesláno z mého phone pomocí TapatalkKdepak. Revíčka jsou nafurtovky. Ty nikam nepůjdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 V KM jsem strávil nejdivočejší léta svýho života a pořád tam rád jezdím Netrávil si je náhodou na intru na Pilařovce? Já jo a byla to opravdu divočina, náš chrám byl hotel Centrál na náměstí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkopekM Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Vyměnil jsem si baterku v dlouho odložených CASIO EF321... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 V ČK prší, tak něco odolného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Než jsem zalezl do baráku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) . Upraveno 2. srpna 2016 uživatelem worm007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Netrávil si je náhodou na intru na Pilařovce? Já jo a byla to opravdu divočina, náš chrám byl hotel Centrál na náměstí....nene, ja tam bydlel a chodil na gympl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Asi 19-20cm. Jo, to teda jsou :-)! Fakt mám po dlouhé době klid a namísto cyklického sondování Chrono24, WUS atd. jdu raději na pivo. To ne :-). Mám je rád. 20160802_193606_1.jpgNo.. ten nádor je docela brutální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Ta modrá je prostě boží:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Do sucha i do vodičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky