Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

CIGY jde Ti to k pleti :D ... fajne!

Keramika je fajn, čas na odpolední čaj :) .

Myslis?

ÚeNac71bfec929cb7a9367d1c92d63e7c33.jpg

Ta luneta by chtela vzit Tempem, zacina nejak korodovat.. Upraveno uživatelem CEGY
Odesláno

LovecK - diky, ja zatim podruhe ;)

Financ, Kid_A - safirovky, strasne me bavi ten pohled na strojovnu :)

d169555102dcb42bcbc9baa2efac031d.jpg

jojo, pohled na tuhle strojovnu je magickej:-)
Odesláno

Tohle je super... Ani nevím, jestli se tady na fóru takové ještě další vyskytují... Každopádně chválím :)

Dík za uznání. Nevím o nikom jiném na Fóru, kdo by je měl a je to škoda. Jsou fakt moc pěkné a zpracování včetně strojku prostě nemá chybu. I velikost je OK. Mám zápěstí široké cca 18,5 cm a nemám pocit, že by mi byly velké a myslím, že by je klidně mohl nosit i člověk jak s užším tak silnějším zápěstím a bylo by to v pohodě. Na druhou stranu je fajn pocit, že je nemá úplně každý :-)

2be9c09ab0ad6c603bf776f37097ca53.jpg

Odesláno

Otevřu ráno dveře a :eek: .Všude bílý sajrajt a vítr jako prase :eek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Nasadit tooly a jde se na to :)

... po půl hodině alespoň částečně shrabáno , kua

... sakra,tohle by mělo být jen na horách - ach jo

Odesláno

Hura do vanice :)

Odesláno

Hura do vanice :)

Pavle, taky Monstra, ale jen na chvilku, jsou mi malá i když jdu ze 43 na 41mm je to fest znát. Že by limitka black/white Monster :D ?

Odesláno

:)

Americkej k problematice obvod zapesti vs. prumer hodinek..

Někdy nebývá trabl poměr velikostí ani lug-lug, pouzdra, obvodu či tvaru salámu zápěstí, ale jen velikost ega. Pak tu vídáme "hůlkaře" s oversize hodinkami, který tu žadoněj o schválení typu "že je to OK?" Vždycky najdou kejvače, že je to cajk. Nebo zas oplácaný rádoby nařachance, co se fotěj před zrcadlem a kňouraj, že 42 nosit nemůžou, protože jsou jim (nebo jejich egu) trapně malý...

Pavle, taky Monstra, ale jen na chvilku, jsou mi malá i když jdu ze 43 na 41mm je to fest znát. Že by limitka black/white Monster :D ?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...