kartagos Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Krásná fotka Vojto ať jsi ještě dlouho spokojen a tíká ti to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Supr ty Deepquesty, uz jsem je mel ssi petkrat v kosiku a nikdy to nedokoncil.. bohuzel. Ja bronzovky, bavi me ten kontrast ohnusanyho pouzdra a lunety s krasnym modrym cifrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Parádně ti patinuji. Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Nechť nám všem v novém roce vychází nač sáhneme tak jak přesně jdou tyto moje hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 V 1. 1. 2019 v 14:46, Micey napsal: Supr ty Deepquesty, uz jsem je mel ssi petkrat v kosiku a nikdy to nedokoncil.. bohuzel. Ja bronzovky, bavi me ten kontrast ohnusanyho pouzdra a lunety s krasnym modrym cifrem. Moc hezké (hodinky i fotka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 V 1. 1. 2019 v 14:46, Micey napsal: Supr ty Deepquesty, uz jsem je mel ssi petkrat v kosiku a nikdy to nedokoncil.. bohuzel. Ja bronzovky, bavi me ten kontrast ohnusanyho pouzdra a lunety s krasnym modrym cifrem.F31A4DD9-74AA-484D-A72F-626522955A3B.jpeg Tyhle Wardy se fakt povedly.. Jinak preji vsem, aby do toho noveho roku vykrocili spravnou nohou..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Dnes vyslap na Certovo jezero, tak jsem vzal hodinky na turistiku urcene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Prima žebra. Jak na Nový rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 V 1. 1. 2019 v 16:26, Maxel napsal: Prima žebra. Jak na Nový rok...kraasny primky:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 V 1. 1. 2019 v 14:46, Micey napsal: Supr ty Deepquesty, uz jsem je mel ssi petkrat v kosiku a nikdy to nedokoncil.. bohuzel. Ja bronzovky, bavi me ten kontrast ohnusanyho pouzdra a lunety s krasnym modrym cifrem.Díky, mě tyhle ball divery uhranuly napoprvé a nějak nechtějí pustit z ruky ;-) Ten bronz a modrá je parádní kombinace, moc se mi líbí... a tak máš místo obracečky, pěknou vidličku na vteřinovce ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 superleštěnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Asi dostanu ban, ale co uz Od vanoc takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Za smartwatche banovat nemuzu, i kdyz bych rad, ale pomodlim se za spasu tve duse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 V 1. 1. 2019 v 16:18, AndyAaron napsal: Dnes vyslap na Certovo jezero, tak jsem vzal hodinky na turistiku urcene... Ondro, ty máš pozadí jako z pohádky!(škoda, že v popředí jsou quarzky, navíc s digitálními číslicemi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Pozadi jak z pohadky, v realu ale bylo dost hnusne...Vyberem hodinek jsem chtel udelat radost digi sekci. Preci jen mechanik je tu na strance dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Vykuklo slnko konecne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Zmena planu, na skok v praci uz dneska. Takova mala priprava na pondeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 C7 Rapide Prototype Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Pěkný.Asi budu muset nějaký ty ChW zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky