kartagos Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Jó, pořád o nich přemejšlím a pořád si nejsem jistej jestli tyhle, nebo nějaký klasičtější Stowy. Manuální nátah super, průhled na strojovnu super, jen se nějak nemůžu srovnat s tou minostředovou vteřikovkou. Radku a ta mimostředovka mě zrovna baví .Na jiných hodinkách už jí nemám a tak má výsostní právo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Větrání stařenek. Krása, ten řemen jim úžasně padne.Mám ho taky, ale nesedí mi k němu tak hezky žádné hodinky. ---------------------------------------------------- Já furt ML Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Radku a ta mimostředovka mě zrovna baví .Na jiných hodinkách už jí nemám a tak má výsostní právo :-) Tak to bude tím - já už hodinky s mimostředovkou mám P.S.: super déčka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Nejlepsi ATbondofky https://www.ablogtowatch.com/no-longer-made-omega-seamaster-aqua-terra-8500-skyfall/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 F7D86EC3-5DE2-4236-A11C-E5D0882264CB.jpegUzasnej cifernik. Aquace jsou hrozne nedoceneny diversky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Blekota Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 bondofkyNejvicnejkrasnejsi Omegy ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 docasne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Nejlepsi AT Nejvicnejkrasnejsi Omegy ! diky, panove! pred nedavnem jsem mel roupy a uvazoval, ze pujdou z domu, ale uklidnil jsem se a jsem tomu moc rad. verim, ze mi vydrzi. myslim ty hodinky. neklid se samozrejme po nejake dobe zase ozve:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Co mate prave na snehu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem ARMAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atewa Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Dnes za Burana. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Flieger Freitag Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Taky pilotní .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Plesnifky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Tak já nevím. Není škoda je prodávat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Když blikne na jubi, je to nebezpečný při tom řídit;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 tikzot..... tohle je povedeny kombo. stacilo by:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Dnes prisli, tak sa zoznamujeme ;D pamy (Kopírovať).jpgLuxus s tim remenem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky