Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

ako to ze maju COSC a nemaju sekundovku? neda sa predsa skontrolovat len podla minutovej rucicky ci idu -4 az +6 sekund .......

To si děláš legraci? :suicide_anim:

Odesláno

ako to ze maju COSC a nemaju sekundovku? neda sa predsa skontrolovat len podla minutovej rucicky ci idu -4 az +6 sekund ( ved ani ziadne panerai bez sekundovky nie su certifikovane, lebo sa to neda ) alebo sa mylim?

Mýliš sa. Vibrograf to odmeria.
Odesláno

Nepotřebuješ si jen lehnout??? :)

Bylo by to fajn, ale dal jsem se na sport, vegetariánství a částečnej abstinentismus. Takže jdu sportovat. Život stojí za ho*vno.
Odesláno

Bylo by to fajn, ale dal jsem se na sport, vegetariánství a částečnej abstinentismus. Takže jdu sportovat. Život stojí za ho*vno.

Jěště aby po tom všém nestál..
Odesláno

to ses do toho teda vopřel dost zhurta!!!! hele...víš,že se nic nemá přehánět ????

Návštěvník milosklikar
Odesláno

Já sem nějakej přetaženej, já se kouknu na hodinky a dělá se mně blbě.

Na Eterny...? :lol2:
Odesláno

Bylo by to fajn, ale dal jsem se na sport, vegetariánství a částečnej abstinentismus.

Sport mi nevadi, vegetarianstvi, to bych nezvladl a co je to ten castecnej abstinentismus? To jako ze je clovek obcas i strizlivej?
Odesláno

Vodkdy nosíš hodinky na levý ruce, Skřivane????

Dobrej postřeh, ta abstinence a sport ti svědčí.

Pořád na pravý, ale když je fotím pro vás, tak si je předělávám, aby vás to nemátlo a nemysleli jste si, že maj korunku na blbé straně. Se na to příště vyprdnu a budou na pravé, abych nebyla za levičáka :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...