instant Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 .. snad je fajn že jsou výjimky ..určitě to není takovej vodvaz viď? no to samozrejme nie je, ale zase robis to s niekym koho skutocne milujes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 (upraveno) jedina vetsi chybka tech hodinek, ze ta masivni a jinak naprosto super spona nema mikroregulaci.. Máš to dost volné. Otázka je, jestli třeba i ten sám silikon trochu v létě nepovolí, ale o jeden dílek bys to zkrátit mohl, rozteč je 5mm. Taky je možnost to vyměnit za Sinn motýlovku. Viz zde: http://tz-uk.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=72910 Já jí mám na 657 a na každé z koncovek má dvě možnosti uchycení silikonu. To se mi líbilo. Upraveno 5. ledna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Zpátky k oranžový ručce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Ale, veď v krajnom prípade si vystačíme aj sami nie? No nevím jak to myslíš. Pitrs tu snad psal něco o zápěstí....nebo o pohybech zápěstí..? no to samozrejme nie je, ale zase robis to s niekym koho skutocne milujes.. A ještě ušetříš za watchwinder... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Murphy97: A já dneska just pošteloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 (upraveno) Nevim jestli to uz nezacina bejt diagnoza, ale takhle ted zacina kazdej muj "pracovni" den... Upraveno 5. ledna 2012 uživatelem Baker Smazana velka fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Dnes dorazivší Laco by Lacher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Nevim jestli to uz nezacina bejt diagnoza, ale takhle ted zacina kazdej muj "pracovni" den... Tak to nezačíná, to už je diagnóza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 (upraveno) dnes mám pracovní den,jakože Upraveno 5. ledna 2012 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Nemohl jsem se rozhodnout jaké si vzít,tak sem to vyřešil takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 yetiho jasna volba: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Po vytržení poslední "8" dnes odpočívám bez hodinek....Ale včera na cestě k zubaři 312.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 ještě že ten kalendář máme, řešit pozadí prostě namáhá To jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Ty Omegy mě fakt berou!!! Škoda, že víc neberu takhle si tak na...u. Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 když člen Kdojinej "nešteluje datum", tak já dnes také ne! Ani já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Ani já To sice ne, ale až je jednou zapomeneš dát do vrtiče, tak u toho zase budeš sedět dvě hodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 To sice ne, ale až je jednou zapomeneš dát do vrtiče, tak u toho zase budeš sedět dvě hodiny... Je to chvilka; už se těším na konec února, letos je přestupný rok;)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mademoiselle Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 To jo paradicka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Jako každý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Panerai day now! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky