Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Trochu sportu v nedeli, ale na ruce jsou porad.

BTW - cyklo a in-line stezka mezi Kostelcem nad Labem a Brandysem nad Labem.

Az na jeden usek, kde se asi v delce 500m trochu vlni asfalt diky podrustajicim korenum stromu, je to moc pekna projizdka po rovince okolo reky. Sirka tak tak, ale povrch OK. Narocnost nizka, delka odhadem 6-7km. Po ceste tri obcerstveni, nejaka odpocivadla a na obou koncich parkoviste a lavicky na prezuti. Idealni s detmi, proste fajn...

edit: fotky z mobilu...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno

Dnes s novým páskem od Šímy. Konečně po měsíci dodala Česká pošta - otevřené a přelepené lepicí páskou. Holt cena dopisu 5 tis někoho lákala, pak ale viděl pásek, tak to radši zalepil a poslal dál. To že tam je origo motýlková spona TH za 2800,- Kč mu nedošlo :-)

Tak to je hnus, loni na jaře jsem měl také tyhle Monaca, také jsem posílal Šímovi origo pásek se sponou a také do Prahy dopis přišel otevřený. Šíma měl potom obavy dopis vůbec převzít. Nakonec nic nechybělo, ještě, že zaměstnanci České pošty nenosí TH. :sniper:

Odesláno (upraveno)

Hot delivery by Fedex. Ještě jsem je nestihl nařídít.

dost dobré :)

ten hadr jsem nosil uz v osmactyricatem na mark XI :D on tam proste historicky patri a mne se libi ;)

hadr gut, nenech se rozhodit :)

kecale,nesedí,vypadaj jak tuctové PAM :gora:

už to nehul Zekone :P

po 3dnech putovaly PAM na wibnder do trezoru, já snad rostu pro RLX (výška, pohodlí)

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

A je to tady zase :-D jdu hledat na Ebay

Opět pěkná fotka, pokud se nepletu v kalendáři na příští rok pořád žádnou nemáš = ŠKODA

Odesláno

Ogari pozorte, mam super samponsky remen na laureus a komu se nelibi, tak at drzi hubu, bo tom nerozimi :)

Dal jsem z XVtek udelal slusnacke hodinky a posadil je na konika ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...