financ Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 na večeři s drahou polovičkou To celý je dlabanec pro 2? Sežereš :-)
Juraj11 Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 To celý je dlabanec pro 2? Sežereš :-)Ještě tam byla malá-ale tu nepočítám,ta neměla hodinky
michalval Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 312 ne ??Máš recht Panerai s 3-denní rezervou nátahu mají 2 pérovníky
kloubik Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Po delsi dobe.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 U potoka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 po dlhsej dobe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Dneska přišel nový MESH. Rozhodnuté je definitivně, Arctosy budou doma na chvíli. Dovolím si ctěné osazenstvo upozornit na parádní sponu, která IMHO činí kousek ještě více zajímavým. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 (upraveno) Ta spona je vyloženě filigránská práce. To je taky nerez? Upraveno 20. srpna 2013 uživatelem Zmizík
Návštěvník Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 taky. Celkem slušný obrobek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
deewy Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 (upraveno) Romane, to je ten mesh ze shopu Strapcode? mě se moc líbí ta Seatbelt spona, považuješ ji za bezpečnou? Máš tu polished verzi? Jsem ho plánoval k nově objednaným omegám. A ještě jaký máš obvod zápěstí? Koukám, že si zvolil ten s možností oběru článků. díky Upraveno 20. srpna 2013 uživatelem deewy
bedja Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 taky. Celkem slušný obrobek IMG_6954.JPG..jak pás v aeroplánu.. )
Rodkopf Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Pohled z nového bydliště: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Romane, to je ten mesh ze shopu Strapcode? mě se moc líbí ta Seatbelt spona, považuješ ji za bezpečnou? Máš tu polished verzi? Jsem ho plánoval k nově objednaným omegám. A ještě jaký máš obvod zápěstí? Koukám, že si zvolil ten s možností oběru článků. díky Je zo všechno tak, jak píšeš, Colombo . Spona se jeví úplně v pohodě, jen to chce trochu cviku na zapnutí. Je tam celkem silná pružinka
deewy Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 (upraveno) Je zo všechno tak, jak píšeš, Colombo . Spona se jeví úplně v pohodě, jen to chce trochu cviku na zapnutí. Je tam celkem silná pružinkaAh díky za odpověď, jsem ti zrovna poslal PM Jsem rád, že ta spona je v allrightu. Spíše jsem myslel ale náhodné otevření. Jestli to tam nějak nevyčuhuje, aby se dalo snadno zachytit k otevřeni. Ještě prosím K POŠTě - šlo to přes celnici s dodaděním, nebo to odesílali někde odsud z Evropy??? Upraveno 20. srpna 2013 uživatelem deewy
Z. Paul Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Pohled z nového bydliště: Snímek obrazovky 2013-08-20 v 22.16.47.pngTak to je nádherný výhled!! Kdybys chtěl příští rok nájemníka a lezeš po skalách tak si můžem plácnout
Pavlucha Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 taky. Celkem slušný obrobek IMG_6954.JPGMám jí taky a vždycky si vzpomenu na pásy v letadle
Rodkopf Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Tak to je nádherný výhled!! Kdybys chtěl příští rok nájemníka a lezeš po skalách tak si můžem plácnout To to ještě na té fotce kvůli rozostření moc nevyznělo! Lézt nelozím, jen chodím, lezu jen když jsem dobře zajištěn, protože mě výšky děsí. Ale jednu cimřičku navíc mám a naproti tady ten kopec Calanda přímo vybízí k vyběhnutí!
IzTaPa Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Na chvili origo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Tenhle Hirsch je bombovej,k tem hodinkam sedi paradne!Lepsi gumu si na nich nedokazu predstavit,i kdyz ta armidacka guma ale isofrane taky neni zla,ale s timhle nesrovnatelny...Je to tak, u jiných hodinek, řekněme běžnějších, je tento řemen přehnaný,přerostlý. Tady je to výborná kombinace. Dost jsem se bál, protože jsem to kupoval vpodstatě na slepo a cena je těžko opodstatněná. Na netu jsem nenašel tuhle kombinaci, co mám. Ale vyšlo to parádně. Čekám na Harolda(yobokies), jestli mi dokáže sehnat tu jeho verzi isofranu(24mm je problém). Jenom teda inženýři z Hirsche asi nikdy tu gumu neměli na ruce, jinak by nemohli udělat tak debilní jazýček - strašně blbě se povoluje, nechce ven.
kloubik Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Na chvili origo ImageUploadedByTapatalk1377031962.780299.jpg skoda toho nedotazenyho napojeni remenu na pouzdro, protoze jinak se mi k nim ten origo remen libi asi nejvic ze vseho.
Doporučené příspěvky