Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska přišel nový MESH. Rozhodnuté je definitivně, Arctosy budou doma na chvíli. Dovolím si ctěné osazenstvo upozornit na parádní sponu, která IMHO činí kousek ještě více zajímavým.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Ta spona je vyloženě filigránská práce. To je taky nerez?

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno (upraveno)

Romane, to je ten mesh ze shopu Strapcode?

mě se moc líbí ta Seatbelt spona, považuješ ji za bezpečnou?

Máš tu polished verzi?

Jsem ho plánoval k nově objednaným omegám.

A ještě jaký máš obvod zápěstí?

Koukám, že si zvolil ten s možností oběru článků. 

díky

Upraveno uživatelem deewy
Odesláno

Romane, to je ten mesh ze shopu Strapcode?

mě se moc líbí ta Seatbelt spona, považuješ ji za bezpečnou?

Máš tu polished verzi?

Jsem ho plánoval k nově objednaným omegám.

A ještě jaký máš obvod zápěstí?

Koukám, že si zvolil ten s možností oběru článků. 

díky

Je zo všechno tak, jak píšeš, Colombo :) . Spona se jeví úplně v pohodě, jen to chce trochu cviku na zapnutí. Je tam celkem  silná pružinka

Odesláno (upraveno)

Je zo všechno tak, jak píšeš, Colombo :) . Spona se jeví úplně v pohodě, jen to chce trochu cviku na zapnutí. Je tam celkem  silná pružinka

Ah díky za odpověď, jsem ti zrovna poslal PM :) Jsem rád, že ta spona je v allrightu. Spíše jsem myslel ale náhodné otevření. Jestli to tam nějak nevyčuhuje, aby se dalo snadno zachytit k otevřeni. 

Ještě prosím K POŠTě - šlo to přes celnici s dodaděním, nebo to odesílali někde odsud z Evropy???

Upraveno uživatelem deewy
Odesláno

Tak to je nádherný výhled!! Kdybys chtěl příští rok nájemníka a lezeš po skalách tak si můžem plácnout :D

:) To to ještě na té fotce kvůli rozostření moc nevyznělo! Lézt nelozím, jen chodím, lezu jen když jsem dobře zajištěn, protože mě výšky děsí. :) Ale jednu cimřičku navíc mám a naproti tady ten kopec Calanda přímo vybízí k vyběhnutí! 

3678350-mountan-calanda-near-the-oldest-

Odesláno

Tenhle Hirsch je bombovej,k tem hodinkam sedi paradne!Lepsi gumu si na nich nedokazu predstavit,i kdyz ta armidacka guma ale isofrane taky neni zla,ale s timhle nesrovnatelny...

Je to tak, u jiných hodinek, řekněme běžnějších, je tento řemen přehnaný,přerostlý. Tady je to výborná kombinace. Dost jsem se bál, protože jsem to kupoval vpodstatě na slepo a cena je těžko opodstatněná. Na netu jsem nenašel tuhle kombinaci, co mám. Ale vyšlo to parádně. Čekám na Harolda(yobokies), jestli mi dokáže sehnat tu jeho verzi isofranu(24mm je problém). Jenom teda inženýři z Hirsche asi nikdy tu gumu neměli na ruce, jinak by nemohli udělat tak debilní jazýček - strašně blbě se povoluje, nechce ven.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...