Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno
  V 19. 1. 2013 v 20:42, gas napsal:

Luke voe co jsi z nich udelal, tohle jsou hodinky na tvrdy denni provoz, vikendovky vypadaji jinak ;)

To víš Gasi, každej to máme jinak pusunutý ... Na tvrdý denní provoz mám tyhle ...

7D jsou nedělní (dnes byla vyjímka), stačí jeden den ponosit a vydrží pak do další neděle a bez windru ..... Proto je mám rád ... ;)

post-15604-034925500 1358629623.jpg

Odesláno
  V 19. 1. 2013 v 21:08, lukin_ova napsal:

To víš Gasi, každej to máme jinak pusunutý ... Na tvrdý denní provoz mám tyhle ...

7D jsou nedělní (dnes byla vyjímka), stačí jeden den ponosit a vydrží pak do další neděle a bez windru ..... Proto je mám rád ... ;)

To je poprvé co se mi líbí nějaké Seika...biggrin.gif

Odesláno

Jj presne ty ;)Stav je super,pouzdro u nozek mirne osoupane,ale zadna hruza.Cifernik nema chybu,presnost jsem nijak nemeril,ale co tak sleduju,tak v radu sek..dy denne.Chrono nadherne nuluje-takove hodinky jsem si dlouho pral a abych rekl pravdu uz dlouho mi zadny neudelali takovou radost jako tyto:)Jak budu mit cad,tak je hodim Valisovi at na ne mrknne a prelesti sklicko.Pro me jsou to srdcovky ;).Pokud by jsi mel nejake blizsi info budu rad:)

Odesláno
  V 19. 1. 2013 v 22:16, Micey napsal:

Nic jsem dnes kupovat nechtěl, ale když jsem narazil v obchodě na tydle fešandy za polovinu doporučený ceny, nebylo o čem..

dost dobrej kup. kdyby tam nebyla ta datumovka tak jsou bezchyby. jinak congrats

Odesláno
  V 19. 1. 2013 v 22:16, Micey napsal:

Nic jsem dnes kupovat nechtěl, ale když jsem narazil v obchodě na tydle fešandy za polovinu doporučený ceny, nebylo o čem..

post-6006-032687800 1358633756.jpg

Podle tý "lunety" je to edice H. Ford? Pěkné pěkné.:)

Odesláno

Díky pánové. Jojo, je tam Indy na dýnku podškráblej, ale nevim, neni vyloučený, že to možná ani neryl on..:) Ta datumovka mi v reálu neva, páč je fakt prťatá.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...