Cyril Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Jo, jo, to už jsem tvrdil dávno. Ale poslední dobou to nějak graduje a nejvíc ze všeho je to velká nuda. To vážně? To má být jako cílená urážka mé osoby?Ale no tak...jasne ze ne! Nebo se snad citis jako socka? Mam na mysli lidi mimo forum. Panerai za tri kila jim do ted nevadily, ale jak si precetli na cifru napis rolex, zacli jim z huby litat proletarsky jedovy sliny.
Eman2208 Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Ale no tak...jasne ze ne! Nebo se snad citis jako socka? Mam na mysli lidi mimo forum. Panerai za tri kila jim do ted nevadily, ale jak si precetli na cifru napis rolex, zacli jim z huby litat proletarsky jedovy sliny. Ono slovo socka je tu slovem horkým . Faktem je, že to tu Rolex válcuje, ale zabouchnu dveře od baráku a Rolíky nepotkám jak je rok dlouhý. A tůze bych je chtěl taky, ale jsem socka a prostě na ně nemám, ale to je dobře, protože bych určitě přispíval do tohoto vlákna a jiné tím dráždil. A stejně, jak poskládám krejcary, tak to bude Panerai . Úplně obyčejné, maličkaté PAM. A už se nehádejte
Honza.manta Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Postrádám tu tohle, to to nikdo nenosíte?
Eman2208 Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Postrádám tu tohle, to to nikdo nenosíte? To je nějaký detonátor ?
Filip.J Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 je tu husto tak to tu trochu zariedim To pozadí!!!
sashator Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Včera konečně dorazil kaučuk...jsem z něho nadšený- pohodlný a hlavně na léto do vody bude ideální...celkově hodinky působí sportovnějším dojmem než na tahu
Horhe Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Ale no tak...jasne ze ne! Nebo se snad citis jako socka? Mam na mysli lidi mimo forum. Panerai za tri kila jim do ted nevadily, ale jak si precetli na cifru napis rolex, zacli jim z huby litat proletarsky jedovy sliny. To jsem rád. Uznávám, napsal jsem to trochu nevybíravě a mohl jsem se někoho dotknout. Každopádně mě ale mrzí, že rolády nosej všichni, školákama počínaje a pomalu domácíma mazlíčkama konče. Prostě už u mě nemaj žádnej punc exkluzivity a je to škoda, bo bych si je dokázal představit jako definitivky. Naštěstí existuje spousta dalších možností, kam šáhnout. Mír a slunce v duši.
quest987 Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Miloš ti prodal Žabáky, nebo to jsou další, o kterejch nevím? Jirko moje jsou stale neprodejne. Jsou to další - o kterejch už víš. :)Včera jsem je slavnostně zakoupil. Toz teda Congrats Koukam, ze sme chodili tak dlouho na kafe az si je nekde sehnal driv. Kde si je ulovil ty jen tak k sehnani nejsou
Honza.manta Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 To je nějaký detonátor ? Ne. Odborně se tomu říká ingot.
IzTaPa Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 To jsem rád. Uznávám, napsal jsem to trochu nevybíravě a mohl jsem se někoho dotknout. Každopádně mě ale mrzí, že rolády nosej všichni, školákama počínaje a pomalu domácíma mazlíčkama konče. Prostě už u mě nemaj žádnej punc exkluzivity a je to škoda, bo bych si je dokázal představit jako definitivky. Naštěstí existuje spousta dalších možností, kam šáhnout. Mír a slunce v duši. moc to resis -- kdyz uz jednou vyrabeji tech hodinek milion rocne, nekdo je holt musi nosit... a uz vubec nechapu, proc by mely mit 'punc exkluzility'??? holt se na foru seslo dost lidi, kterym se ti hodinky libi a chteji je mit a holt za to ty love daji a -- narozdil od tebe -- za tim nehledaji nejakou vyjimecnou vec dej si radsi panaka na dobrou noc
carpaccio Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Toz teda Congrats Koukam, ze sme chodili tak dlouho na kafe az si je nekde sehnal driv. Kde si je ulovil ty jen tak k sehnani nejsouNojo... Když nejde Mohamed k hoře... Sehnal jsem 3 poslední kousky od jednoho českého dovozce... A podle všech zpráv to byly 3 poslední kousky přímo z fabriky.Původně se o ně mí přátelé rvali (proto jsem taky kupoval troje stejné), teď to vypadá, že mi jeden kousek bude přebývat... Tak asi půjde do prodejní sekce.Ale co, tahle exkluzivka, navrch fungl nová ve fóliích a s českou dvouletou zárukou, se tu určitě prodá. Ale teda musím říct, že jejich nákupu fakt nelituju. Jsou to prďácký hodinky. Na kafe můžem' stejně - třeba si je přeměřit.
sibirnaya Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Horhe: to je jako na setkani klubu sportovnich aut lamentovat, ze ferrari ma kazdej..
quest987 Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Nojo... Když nejde Mohamed k hoře... Sehnal jsem 3 poslední kousky od jednoho českého dovozce... A podle všech zpráv to byly 3 poslední kousky přímo z fabriky.Původně se o ně mí přátelé rvali (proto jsem taky kupoval troje stejné), teď to vypadá, že mi jeden kousek bude přebývat... Tak asi půjde do prodejní sekce.Ale co, tahle exkluzivka, navrch fungl nová ve fóliích a s českou dvouletou zárukou, se tu určitě prodá. Ale teda musím říct, že jejich nákupu fakt nelituju. Jsou to prďácký hodinky. Na kafe můžem' stejně - třeba si je přeměřit. jj.. toho bych se nebal , ze se neprodaji. Jsou to zatracene pekny hodinky a dobre zpracovany hodinky a navic ta slitina je fakt odolna , uz jsem snima parkrat nechtene tukl od dvere , regal a neni nanich ani skrabanecek.Toz teda at ti nejakou dobu vydrzej..
Návštěvník Snow Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Teda Viktore, teď jsem si všiml. Nádhera , super, jsi bourák , tomu říkám akvizice. pro mě mě největší známá pecka na fóru.
FraK Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Hurvajz ví, jak se na lopatě sedí... Gratuluji k vtipné fotce. Moc mě pobavila. Thumbs up!
mrakodrap Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Dnes hodinky s pěknou zelenou ručkou
Ondoni Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Gratuluji k vtipné fotce. Moc mě pobavila. Thumbs up! nápodobně... ...dnes po hodně dlouhé době baterkáče bo budou zřejmě potřeba stopky...
Doporučené příspěvky