African Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Klasika do Defa....na cestě do Kolbenky Krásné, to ano, ale nedostali od tebe už nějákou tu ránu? Ta datumka je nějáká mimóza Možna klamná fotečka, doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Jednoručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Začínáme vyrábět kopi luwak. to se ta cibetka necha takhle pohladit?Prej kouse jako svina:-)Btw,genialni kava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Co máte právě na ruce krku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 to se ta cibetka necha takhle pohladit?Prej kouse jako svina:-)Btw,genialni kava. Tohle je mládě, tak se to dá. Dospělej kus moc ne, ten by se s klidem pustil i do medvěda. Jinak normální cibetka je hodně kousavá potvora. Dobrá zpráva je, že všechny plody naši binturongové sežrali. Probíhá sběr bobků a zítra odpoledne se ukáže. Horší zpráva je, že se nám zkomplikoval dovoz čerstvých šlechtěných plodů z Indonézie... Zatím je vše v řešení, ale kdyby někoho něco napadlo, PM me, please. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 A co pražení, nemusí být něco speciálního? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Na zkoušku kamarádovy Swiss Military (100 ATM), těžší hodinky jsem na ruce neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Expy trošku jinak . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 trochu metrosske, ale inac sa mi to ako celok velmi paci, take moderno-aerodynamicke. kazdopadne uplne ine hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 to st1g: ale sluší jim to parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 trochu metrosske, ale inac sa mi to ako celok velmi paci, take moderno-aerodynamicke. kazdopadne uplne ine hodinky! Jsou připravené pro kamarádku .to st1g: ale sluší jim to parádně Vypadá to moc dobře, sedí jim to perfektně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Jsou připravené pro kamarádku . Vypadá to moc dobře, sedí jim to perfektně . degradace rolexek o 4 třídy níže na úroveň fashion police s noname quartz strojkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 (upraveno) Kluci neblbněte.Pro kamarádku dobrý, ale možná tak na Sensation White.Úplně to popírá podstatu Explorerů.Já teda mezi Club Life a Adventure vidím propastný rozdíl. edit: než jsem to napsal, sněhulák mě předběh a to jsem myslel jak půjdu proti proudu Upraveno 7. února 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Kluci neblbněte.Pro kamarádku dobrý, ale možná tak na Sensation White.Úplně to popírá podstatu Explorerů.Já teda mezi Club Life a Adventure vidím propastný rozdíl. edit: než jsem to napsal, sněhulák mě předběh a to jsem myslel jak půjdu proti proudu já ti dám sněhuláka, ty bandito... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Chtěla co nejvíc bílé Rolexy tak co jsem měl dělat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 (upraveno) degradace rolexek o 4 třídy níže na úroveň fashion police s noname quartz strojkem Naopak! K krasne babe s dlouhyma nohama az na zem se budou dobre hodit - ten rubber b z nich odnima tu 'macho' prichut, kterou zase my chlapi mame radi! Upraveno 7. února 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Tohle je mládě, tak se to dá. Dospělej kus moc ne, ten by se s klidem pustil i do medvěda. Jinak normální cibetka je hodně kousavá potvora. Dobrá zpráva je, že všechny plody naši binturongové sežrali. Probíhá sběr bobků a zítra odpoledne se ukáže. Horší zpráva je, že se nám zkomplikoval dovoz čerstvých šlechtěných plodů z Indonézie... Zatím je vše v řešení, ale kdyby někoho něco napadlo, PM me, please. tak to jo,ja to z fotky nepoznal,ze je mala...sem si prave rikal,ze bys byl docela kaskader,prej ma v ty tlame silu jako krava,koukal jsem na nejakej dokument,kde je sli krmit a byl to celkem adrenalin:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 (upraveno) Steinhart Nav.B-Uhr II Titanium Upraveno 7. února 2013 uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 (upraveno) Začínáme vyrábět kopi luwak.Čumím, jak na sebe nechá sahat Edit: Přeskočil nevědomky další komentáře. Upraveno 7. února 2013 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Naopak! K krasne babe s dlouhyma nohama az na zem se budou dobre hodit - ten rubber b z nich odnima tu 'macho' prichut, kterou zase my chlapi mame radi! k babe s dlouhyma nohama se hodi zasadne bile daytony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky