Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

to se ta cibetka necha takhle pohladit?Prej kouse jako svina:-)Btw,genialni kava.

Tohle je mládě, tak se to dá. Dospělej kus moc ne, ten by se s klidem pustil i do medvěda. Jinak normální cibetka je hodně kousavá potvora.

Dobrá zpráva je, že všechny plody naši binturongové sežrali. Probíhá sběr bobků a zítra odpoledne se ukáže. Horší zpráva je, že se nám zkomplikoval dovoz čerstvých šlechtěných plodů z Indonézie... Zatím je vše v řešení, ale kdyby někoho něco napadlo, PM me, please.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou připravené pro kamarádku smile_anim.gif.

Vypadá to moc dobře, sedí jim to perfektně smile.gif.

degradace rolexek o 4 třídy níže na úroveň fashion police s noname quartz strojkem :angry:

Odkaz ke komentáři

Kluci neblbněte.

Pro kamarádku dobrý, ale možná tak na Sensation White.

Úplně to popírá podstatu Explorerů.

Já teda mezi Club Life a Adventure vidím propastný rozdíl.

edit: než jsem to napsal, sněhulák mě předběh a to jsem myslel jak půjdu proti proudu

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Kluci neblbněte.

Pro kamarádku dobrý, ale možná tak na Sensation White.

Úplně to popírá podstatu Explorerů.

Já teda mezi Club Life a Adventure vidím propastný rozdíl.

edit: než jsem to napsal, sněhulák mě předběh a to jsem myslel jak půjdu proti proudu

já ti dám sněhuláka, ty bandito...:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

degradace rolexek o 4 třídy níže na úroveň fashion police s noname quartz strojkem :angry:

Naopak! K krasne babe s dlouhyma nohama az na zem se budou dobre hodit - ten rubber b z nich odnima tu 'macho' prichut, kterou zase my chlapi mame radi! ;)

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

Tohle je mládě, tak se to dá. Dospělej kus moc ne, ten by se s klidem pustil i do medvěda. Jinak normální cibetka je hodně kousavá potvora.

Dobrá zpráva je, že všechny plody naši binturongové sežrali. Probíhá sběr bobků a zítra odpoledne se ukáže. Horší zpráva je, že se nám zkomplikoval dovoz čerstvých šlechtěných plodů z Indonézie... Zatím je vše v řešení, ale kdyby někoho něco napadlo, PM me, please.

tak to jo,ja to z fotky nepoznal,ze je mala...sem si prave rikal,ze bys byl docela kaskader,prej ma v ty tlame silu jako krava,koukal jsem na nejakej dokument,kde je sli krmit a byl to celkem adrenalin:-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...