Chorche Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 103Na tahu jsou neskutečný. Jak mám radši řemeny, tak tohle je bomba! Fakt jsi vybral hodně dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Shag: To je paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dvaja bratia - chlpaty a a chlpatejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Viva la Strasbourg!Mimochodem ten Thalys (TGV) je pěkná rachotina. Na sněhu to nechtěl rozbalit víc, než 280 km/h 320 nasadil až někde za Paříži mezi poli. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Na tahu jsou neskutečný. Jak mám radši řemeny, tak tohle je bomba! Fakt jsi vybral hodně dobře! Taky jednoznačně preferuju kůži, už jen pro ten fakt, že ty hodinky se na ní rozsvítěj... Snad krom klasickýho oysteru všechny tahy hodinky utápěj... Ale je pravda, že soudruzi z Frankfurtu odvedli kus dobrý práce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Jedno foto z praxe, šel jsem z kanclu na kuchyňský provoz, tak musely na chvíli z ruky, jinak na kancl diving a pochůzky mezi pacienty stále na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Monza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 instant - moc hezky, fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Žehlím, popíjím zajímavé ''uzené'' pivko a koukám na starší bondovku. Pohoda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Dneska na novo.. IWC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Dneska na novo.. IWCTaky slušný - zlatý ručky jsem měl na Portugalech (plus modrý ručky chrona) a bylo to s tím krémovým cifrem skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Dneska na novo.. IWC Hodinky moc hezký - o tom žádná, ale podle mě tak 30+. Já jsem si někdy v 18 na krátkou chvíli koupil full gold Constellation a nevypadalo to dobře. Pak jsem slevil na bicolor (Chronomaty) a také jsem zjistil, že na to je ještě brzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 LLD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 dvaja bratia - chlpaty a a chlpatejsi... neser.. ti to pripnem o nohu a budes tyzden behat do kruhu jak kacer na baterky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Včera a dnes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 neser.. ti to pripnem o nohu a budes tyzden behat do kruhu jak kacer na baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Foto v mých oblíbených "barvách"Abych nebyl od věci, já na ruce už týden nemám nic. Co jsem prodal AquaTerry nenosím do práce hodinky. Na víkend mám G-Shocky. Ale už je něco na cestě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Hodinky moc hezký - o tom žádná, ale podle mě tak 30+. Já jsem si někdy v 18 na krátkou chvíli koupil full gold Constellation a nevypadalo to dobře. Pak jsem slevil na bicolor (Chronomaty) a také jsem zjistil, že na to je ještě brzy. Já jsem si na fullgoldy zvykl dobře . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Já jsem si na fullgoldy zvykl dobře . Tvé jinošství Ti nezávidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky