lany Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Podvečer, chládek ... správný čas na to odchytit divou zvěř a vyrazit vstříc nekonečné krajině
Eman2208 Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Zétra du na to woe! Ale jinak buď klidnej.....vůbec s těma Suuntama neumím zacházet. Jako vario asi radši sáhnu po něčem jednodušším. Ti závidím, to ve mě oprášilo rogalo a už vymýšlím kraviny....natoč video, ať vidíme pokroky !!!
tommasini Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Ty omegy jsou super. Já dneska celý den Certiny. Podvečer, chládek ... správný čas na to odchytit divou zvěř a vyrazit vstříc nekonečné krajině
Filip.J Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Takže už rostou? <střih>Jo, v regálech v obchoďácích A ještě tyhle krásky sem si vyzved:-)Nádherný!!! -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------No a jinak:
tmoris Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 To jsou moje bejvalky ? Pozdravuj je :-) taky te zdravi
Vit Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 (upraveno) 38mm někdy stačí :-) DSCN49841.JPG Máte to moc pěkné kluci.Nemají Traktory prumer 36mm? ------------------------------- To je hrůza, ta zahradní havěť už roupama neví, co by nosila! Upraveno 1. srpna 2013 uživatelem Vit
Taurus. Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Sect: Jsou super, taky o nich zacinam uvazovat Abych nebyl OT, pridam jedno ranni lumi
geometr Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Máte to moc pěkné kluci.Nemají Traktory prumer 36mm? ------------------------------- To je hrůza, ta zahradní havěť už roupama neví, co by nosila! Na ruce! Ne co nosí domácí (zahradní) mazlíčci
filo-boxer Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 dnes ráno jsem pásl ovce, kozy a tagyTo jsou supr fotky!
bandicoot Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Tohle... :-) Dost dobrý. Kdyby místo šedý byla písková k indexům, tak to bude masakr.
Ondoni Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Jo, v regálech v obchoďácích Cákryš, já už se tak těším do lesa, že mě tato varianta ani nenapadla... Tento týden testuju přesnost...zatím to vypadá dobře...
Kid_A Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Tak to jsme se museli urcite potkat cestou na Skritek:)))Za svoji cyklistickou kariéru jsem tam byl alespoň 50x ... a jen dnes 3x ...
pebe Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 zkouška meshe, leskne se to na sluníčku jak psí k..e
lany Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Poslední dny pořád ty stejné, ve dne v nociV záložním studiu jde čas opět blbě ... měli by to seřídit podle Lemanie
OndraPod Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Poslední dny pořád ty stejné, ve dne v nociV záložním studiu jde čas opět blbě ... měli by to seřídit podle Lemanie Nadhera! Vypadaji fakt jak nove
Doporučené příspěvky