Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

skoda toho nedotazenyho napojeni remenu na pouzdro, protoze jinak se mi k nim ten origo remen libi asi nejvic ze vseho.

to je zamer, jinak by vrzal (squeak) - mezi tou kuzi je vsity kus kaucuku, kterym ten remen drzi u pouzdra. asi by to melo tak byt odolnejsi a ta mezera tomu dava urcitou miru flexibility na ruce...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

:) To to ještě na té fotce kvůli rozostření moc nevyznělo! Lézt nelozím, jen chodím, lezu jen když jsem dobře zajištěn, protože mě výšky děsí. :) Ale jednu cimřičku navíc mám a naproti tady ten kopec Calanda přímo vybízí k vyběhnutí! 

3678350-mountan-calanda-near-the-oldest-

tak sa teda hlasim ako dobrovolny najomnik do tej cimry aj ja ;)

Odesláno (upraveno)

Cyril: Buď rád, že se ti nezmuchlal ten hadr nad hlavou a máš to železo kam nasadit. :D

jojo...zatím nezmuchlal.  :clap: . Ani jednomu z nás dvou, co jsme byli na kurzu. Jen trochu noha uáááá. 

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

jojo...zatím nezmuchlal.  :clap: .

Hmm, poklona  :notworthy:

Jen odsud není úplně dobře vidět, co máš právě na ruce  :D Asi ty Suunta s výškoměrem, že?

Odesláno

Hmm, poklona  :notworthy:

Jen odsud není úplně dobře vidět, co máš právě na ruce  :D Asi ty Suunta s výškoměrem, že?

Jo už jsem přidal další fotku...Suunta......Ale sledovat ještě výškoměr nebyl čas. To snad až časem.  :eek:

Návštěvník kupec
Odesláno

Pěkně Dušane :clap:

Ja dnes zanovni IGENy

Tiež sú suprové..... :notworthy:

Odesláno

jojo...zatím nezmuchlal.  :clap: . Ani jednomu z nás dvou, co jsme byli na kurzu. Jen trochu noha uáááá. 

Je ti jasné, že je to zneužívání záchranného prostředku? Dělat tohle s padákem, to je jako sprchovat se doma hasícím přístrojem... :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...