IzTaPa Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 (upraveno) skoda toho nedotazenyho napojeni remenu na pouzdro, protoze jinak se mi k nim ten origo remen libi asi nejvic ze vseho. to je zamer, jinak by vrzal (squeak) - mezi tou kuzi je vsity kus kaucuku, kterym ten remen drzi u pouzdra. asi by to melo tak byt odolnejsi a ta mezera tomu dava urcitou miru flexibility na ruce... Upraveno 20. srpna 2013 uživatelem IzTaPa
kloubik Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 (upraveno) tak to jo, kdyby to bylo napevno, remen by mozna opravdu nemel zadny pohyb.... jsou fakt pekny, ten remen me prave hodne zaujal uz driv na teto fotce. Upraveno 20. srpna 2013 uživatelem kloubik
Wanderer Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Dneska s vrtulkou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Po tydnu se Suunty opet neco ze zeleza.
Wanderer Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Cyril: Buď rád, že se ti nezmuchlal ten hadr nad hlavou a máš to železo kam nasadit.
jankoxxx Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 To to ještě na té fotce kvůli rozostření moc nevyznělo! Lézt nelozím, jen chodím, lezu jen když jsem dobře zajištěn, protože mě výšky děsí. Ale jednu cimřičku navíc mám a naproti tady ten kopec Calanda přímo vybízí k vyběhnutí! tak sa teda hlasim ako dobrovolny najomnik do tej cimry aj ja
IzTaPa Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 (upraveno) uz drahnou chvili v kolbence.. proc jen ja nemam rad remeny, kdyz tenhle je tak pohodlny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. srpna 2013 uživatelem IzTaPa
IzTaPa Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Protoze to mas utazeny jak opratku ne, jen moc kroutim ruku - sviti mi do okna ten mozol z venku. mam tam vuli, ze tam dam jeste ukazovacek...
Ondoni Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Na cestu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
David_B Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Hezké, že? :-) Jedny takové jsou v prodejní sekci za babku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
emef Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Hezké, že? :-) Jedny takové jsou v prodejní sekci za babku :-)Ale no ták!
Ondrej71 Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 (upraveno) Pěkně Dušane Dnes Hublot........ Ja dnes zanovni IGENy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. srpna 2013 uživatelem Ondrej71
Cyril Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 (upraveno) Cyril: Buď rád, že se ti nezmuchlal ten hadr nad hlavou a máš to železo kam nasadit. jojo...zatím nezmuchlal. . Ani jednomu z nás dvou, co jsme byli na kurzu. Jen trochu noha uáááá. Upraveno 21. srpna 2013 uživatelem Cyril
michalval Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 jojo...zatím nezmuchlal. .Hmm, poklona Jen odsud není úplně dobře vidět, co máš právě na ruce Asi ty Suunta s výškoměrem, že?
Cyril Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Hmm, poklona Jen odsud není úplně dobře vidět, co máš právě na ruce Asi ty Suunta s výškoměrem, že?Jo už jsem přidal další fotku...Suunta......Ale sledovat ještě výškoměr nebyl čas. To snad až časem.
Návštěvník kupec Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Pěkně Dušane Ja dnes zanovni IGENy Tiež sú suprové.....
Wanderer Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 jojo...zatím nezmuchlal. . Ani jednomu z nás dvou, co jsme byli na kurzu. Jen trochu noha uáááá. Je ti jasné, že je to zneužívání záchranného prostředku? Dělat tohle s padákem, to je jako sprchovat se doma hasícím přístrojem...
Chorche Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Rauchpauza. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky