Juraj11 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Občas mi přijde tady na fóru, že co je drahé je úžasné, parádní, dech beroucí a padají tady nehorázný orgasmy na, pro mě vzhledem, tuctový hodinky (kvality strojku samozřejmě hodnotit nechci, řeším pouze vzhled). +1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 ještě jedna trošku starší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 32 MPH a Deutsche Uhrenmacher-Genossenschaft Alpina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Z výletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Hele IzTaPo, já bych ani neřešil řemen k obleku. Takhle to je jak to má být. Brutální, ale pasuje to skvěle. Tohle fakt nejsou voňavky, a potvrzuje se, že JLC to umí hrát na všech frontách. Teď jsou to jedny z nej hodinek tohoto vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 VintageLover: úplně tě chápu, kdy máš soudný den? Já ve čtvrtek... V úterý :/Ještě mi chybí 30 otázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Zaostřeno na daňky V Hukvaldech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 HEIDELBERG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 V Hukvaldech? Ano, Hukvaldy :-) HEIDELBERGPP super, ale ty PAMy me berou hodne.. Tenhle model je jeden z nejpovedenejsich .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Z výletuKdepak to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Kdepak to je? Kaple sv. Huberta a zámeček Rendez-vous v Lednicko Valtickém areálu. Hezký kout naší krásné země. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 (upraveno) St1g, gratulujem k PP, su paradne, v jednoduchosti je sila! PP jsou famozni. Na ruku ti sednou perfektne. Moc pekne. Tohle bych chtel videt nekdy nazivo. Myslim, ze do Beskyd to nemate s tatkou daleko a mistni bunka chronomagoru vas rada pozna. Tak snad nekdy. At nejsem OT, dneska se mi nejak nechce z zupanu, navic mi k nemu SARy pasujou Pred lety jsem zral Nautily a Aquanauty me prilis nebraly. Ale postupne se to obratilo, Nautily jsou legenda, super, ale z Aquanautu si sedam na zadek a tak si predstavuju nedostiznou definitivu . Popredi ani pozadi neni co vytknout, uzivej Krása,nesmírná elegance a luxus,prostě špica.....gratuluji René Moc všem děkuji :-) ... Jinak Aldo, určitě tam k vám na sraz někdy přijedeme a budeš si je moci pořádně prohlédnout :-) ... Ještě jedna z dneška... fotí se dobře. Upraveno 31. srpna 2013 uživatelem st1g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Kaple sv. Huberta a zámeček Rendez-vous v Lednicko Valtickém areálu. Hezký kout naší krásné země.Dobrýýýý, pan je znalec :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Červená jim sedne Lipno v pozadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 neska to chtelo zmenu, takze po dlooouhe dobe moje milovany Doxy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Volfdo, IMHO, nesedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Volfdo, IMHO, nesedne.Je to hodne subjektivni, ale nazivo super. I moje okoli, ktere si moc hodinek nevsima, mi to kombo chvali. Mam RubberB rad, cerny je fadni, tohle je ozivuje. Mam posunute hranice diky Panerai, na kterych rad experimentuji s remenama. Ale pro RLX konzervy ta cervena neni, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Okolí ti to chválí, protože se te boji ty vole :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky